Sorby 370A Micro Spiralling Tool

artikelnummer: 12173
  • Sorby 370A Micro Spiralling Tool
  • Sorby 370A Micro Spiralling Tool
€ 108,00 (per stuk) incl. btw€ 89,26 excl. btw

Productinformatie

Met de Sorby Spiralling Tool (370A) kunt u prachtige texturen op uw draaiwerk aanbrengen. De klem is bedoeld om de beitel in een bepaalde hoek vast te zetten tegenover het te draaien werkstuk.  Door de snijplaat schuin op het hout aan te brengen of door de beitel slechts één kant op te bewegen kunt u ook een andere textuur krijgen. Probeer het zelf en zie de vele mogelijkheden!

De micro spiralling tool wordt geleverd met twee snijplaten (fijn en medium).

Bijlagen

Eigenschappen

Fabrikantnummer: 370/A

Totale lengte: 225 mm
Klinglengte: 80 mm
Handvat: 145 mm

Diameter snijmes: 22 mm
Dikte snijmes: 5 mm

Materiaal kling: HSS
Materiaal handvat: aluminium, verwisselbaar

Inclusief: 2 snijplaten (fijn en medium) en instelbare oplegplaat.

Extra informatie

Robert Sorby (Sheffield)
Robert Sorby is al ruim 200 jaar de belangrijkste fabrikant van gespecialiseerde houtbewerkingsgereedschappen. Vanaf het begin was het de missie van Robert Sorby om gereedschappen te maken van ongeëvenaarde kwaliteit. De houtdraai gereedschappen van Sorby zijn de standaard, waarmee de andere producenten verge-leken worden.

Robert Sorby is nog steeds de grootste producent van houtdraaibeitels met een assortiment dat vele problemen die de houtdraaier in de dagelijkse praktijk van het houtdraaien tegen komt, op perfecte wijze oplost. Zo zijn er speciale leunspanen en vele hulpmiddelen om uw werkstukken in de houtdraaibank in te spannen. Daar is het echter niet bij gebleven! De opgedane ervaring wordt ook toegepast in o.a. steek- en hakbeitels, meetgereedschappen en gereedschappen voor de afwerking van uw objecten.

U kunt deelgenoot worden van de kennis en ervaring van Robert Sorby d.m.v. de vele instructie dvd’s die op heldere wijze uitleggen hoe u uw ideeën tot het gewenste eindresultaat brengt!

Bekijk ook

Beoordelingen

Baptist maakt gebruik van Trusted Shops als een onafhankelijke dienstverlener voor het verkrijgen van beoordelingen. Trusted Shops heeft maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat het om echte beoordelingen gaat. Meer informatie