Onze winkel

baptist gebouwbeslagAl sinds 1984 is Baptist een begrip in Arnhem en omstreken. Het assortiment kwaliteitsproducten varieert van ijzerwaren tot (houtbewerkings)gereedschappen. Dus is uw huis toe aan een verbouwing of bent u op zoek naar een nieuwe hobby? En bent u daarvoor op zoek naar het beste gereedschap? Onze specialisten delen hun kennis en helpen u graag verder.baptist voor houtbewerkers

Bij Baptist vindt u vele producten zoals hand- en elektrische gereedschappen, ijzerwaren, lijmen, persoonlijke bescherming en nog veel meer.

Van vader op zoon
In 2009 nam Titus Baptist (‘84) Baptist Arnhem over van zijn vader Pierre. Hij had direct een aantal grote veranderingen voor ogen. Zo werden de drie filialen van het familiebedrijf in hartje Arnhem samengevoegd op Arnhemse bedrijventerrein IJsseloord I. IJzerwaren, gereedschappen en houtbewerking voortaan onder één dak.

In 2015 verhuisde het familiebedrijf naar een groot pand op bedrijventerrein IJsseloord I. “Sinds die verhuizing voelt het bedrijf echt als ‘van mij’. Tot die tijd ‘paste ik nog op de winkel’,” aldus Titus. “Ons hele assortiment onder één dak, dat is wel de grootste verandering sinds mijn aantreden. Op de nieuwe plek is de aanrijroute goed en je kunt er gemakkelijk parkeren. Veel voordeel voor onze klanten uit Arnhem, maar ook doordat we veel klanten uit heel Nederland en België hebben.”

Advies off- en online
De veranderingen die Titus voor ogen heeft betreffen ook het assortiment: “Dat is zowel uitgebreider als gespecialiseerder geworden. Onze klanten hebben vaak veel expertise op een bepaald gebied. Onze medewerkers zijn geen verkopers meer, maar meedenkers. Daarom delen we op onze website ook handige YouTube-filmpjes.”

Baptist wordt steeds meer een leercentrum. Cursuscentra geven er introductielessen meubelmaken, houtbewerken, en A-merken komen bij ons voor het geven van productpresentaties. Titus: “Wij vinden het belangrijk om die ambachten en kennis door te geven, maar zijn uitdrukkelijk geen cursusleider. Daar zijn andere mensen veel beter in. Wel hebben we sinds kort een extra pand in de straat, waar veel meer ruimte is voor cursussen en workshops. Ook kunnen onze leveranciers hier hun producten demonstreren aan onze klanten.”

Bij Baptist kunt u niet alleen gereedschappen kopen, u krijgt er ook altijd meer kennis bij.

Heeft u vragen?
Kom dan langs in onze winkel of neem contact op met één van de medewerkers van Baptist.

Ontmoet het Baptist team

Baptist Arnhem
- familiebedrijf sinds 1984
- deskundig advies
- duizenden producten op voorraad!
- gratis parkeren voor de deur
- thuisbezorgd door PostNL met track & trace
- veilig online betalen met iDEAL, PayPal, Creditcard, Bancontact of Vooruitbetaling
- korte levertijden, vóór 16.00 uur besteld, is vaak de volgende werkdag in huis 
- retourneren mag tot 14 dagen na ontvangst

Graag tot ziens in onze winkel in Arnhem. Ons team en de koffie/ thee staan voor u klaar!