Wie zijn wij?

Titus Baptist

Directeur, webwinkel, marketing en inkoop

Van jongs af aan ben ik werkzaam binnen Baptist. Sinds 2013 ben ik eigenaar van Baptist Arnhem. Een groot deel van mijn dagelijkse werkzaamheden bestaan uit de inkoop van ons uitgebreide assortiment en daarnaast besteed ik veel tijd aan de website en andere marketing activiteiten, zoals demo dagen en beurzen.

In 2008 heb ik mijn studie Bedrijfswetenschappen, met als specialisatie Marketing, aan de Radboud Universiteit in Nijmegen afgerond. Sinds 2009 ben ik fulltime aan het werk binnen ons bedrijf. 

Bij Baptist bieden wij producten aan met een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding. Ook blijven wij wereldwijd op zoek naar goede aanvullingen aan ons programma. Wij staan uiteraard achter de merken en producten die wij aanbieden. Ongeacht een garantietermijn vinden wij dat de producten goed moeten zijn. Ervaart u dat ook, vertel het door! Bent u niet tevreden, mail of bel mij!

E-mail: titus@baptist.nl


Pierre Baptist

Ik ben Pierre Baptist. In 1984 ben ik begonnen met Baptist aan de Beekstraat in Arnhem. Deze winkel is in 1992 uitgebreid met Baptist Gebouwbeslag en in 1995 met Baptist voor Houtbewerkers. De passie voor gereedschappen is ontstaan binnen de winkel van mijn vader die een gereedschappen- en ijzerwarenwinkel in Huissen had. Deze wordt overigens nog steeds door mijn neef gerund.

Op dinsdag en donderdag ben ik nog aanwezig in de winkel. 

E-mail: pierre@baptist.nl


Niels Bedeaux

Verkoop Baptist Arnhem

Ik ben Niels Bedeaux. Werkzaam bij Baptist sinds 1990. Part time begonnen in het magazijn en daarna in de winkel mijn kennis verder ontwikkeld. Ik ben de trotse vader van een zoon en dochter. Ik heb veel liefhebberij in gereedschappen. Ook sta ik graag in de keuken. We hebben veel mensen, die al lang bij ons werken, dit zegt natuurlijk wel wat. Ik hoop u graag een keer te verwelkomen in onze speciaalzaak.

E-mail: verkoop@baptist.nl


Maurice van den Brink

Verkoop Baptist Arnhem

Ik ben Maurice van den Brink. In 1992 ben ik begonnen bij Baptist IJzerwaren & Gereedschappen en vanaf eind 2006 tot begin 2008 ben ik werkzaam geweest bij Baptist Gebouwbeslag. Naast mijn interesse in (woning)inrichting ben ik erg geïnteresseerd in gereedschap, met name doordat ik het onderhoud aan mijn motorfietsen zelf doe.

E-mail: verkoop@baptist.nl


Mascha van der Meer

Verkoop Baptist Arnhem

Na mijn opleiding tot meubelmaker ben ik in oktober 2010 begonnen bij Baptist. Samen met de klant zoeken naar de beste oplossing vind ik het leukste aspect van mijn werk. Verder speur ik graag het internet af op zoek naar nieuwe gereedschappen, heeft u tips dan hoor ik het graag!

Ik woon samen met mijn dochter in het Spijkerkwartier in Arnhem en in mijn spaarzame vrije tijd ben ik te vinden in de werkplaats. Het bezig zijn met hout en goed gereedschap maakt mij intens gelukkig.

Op donderdag, vrijdag en zaterdag ben ik aanwezig op de Vlamoven, graag tot ziens.

E-mail: verkoop@baptist.nl


Manuel de Swaaf

Verkoop Baptist Arnhem

Sinds maart 2019 maak ik deel uit van dit nu 39 jaar oude familiebedrijf.

Binnen het zeer hechte en ervaren team van Baptist gaat er geen dag voorbij zonder iets nieuws te leren. Ik vind het leuk om deze opgedane kennis te kunnen delen en u zo tot dienst te zijn.

E-mail: verkoop@baptist.nl


Micha Gunsing

Verkoop Baptist Arnhem

Vanaf 1 november 2022 werkt Micha in de winkel van dinsdag t/m zaterdag. 

E-mail: verkoop@baptist.nl


Vacature winkelmedewerker

Verkoop Baptist Arnhem

Ter uitbreiding van ons winkelteam zoeken wij per direct een verkoopmedewerk(st)er voor 4-5 dagen per week.

Lees meer...

E-mail: titus@baptist.nl


Peter Schuil

Webwinkel Baptist Arnhem

In 1992 ben ik begonnen bij Baptist IJzerwaren en Gereedschappen. De laatste jaren richt ik mij vooral op de webwinkel bestellingen en de logistiek daaromheen.

E-mail: bestelling@baptist.nl


Frank Bröcker

Webwinkel Baptist Arnhem

Sinds juni 2015, direct met de verhuizing naar de locatie op de Vlamoven, ben ik werkzaam bij Baptist. Ik werk vooral samen met Peter Schuil aan het verwerken van de bestellingen die binnen komen via deze website. Daarnaast komen er natuurlijk producten binnen die verwerkt dienen te worden in het magazijn en in de winkel.

E-mail: bestelling@baptist.nl


Marcel Mellema

Magazijn Baptist Arnhem

Sinds februari 2018 ben ik werkzaam bij Baptist, een uniek familiebedrijf. Als magazijnmedewerker zorg ik voor de verwerking van alle binnenkomende producten in het magazijn en in de winkel. Ik werk samen met leuke collega’s, waarvan ik elke dag veel leer over het enorm brede assortiment.

In mijn vrije tijd klus ik graag in en om ons huis uit 1915 en fotografie is mijn grote passie.

E-mail: inkoop@baptist.nl


Maickel Kremer

Magazijn Baptist Arnhem

Ik ben sinds de zomer van 2018 werkzaam bij Baptist. Ik haal er voldoening uit als klanten naar de winkel komen met een probleem, en ik ze kan helpen om een oplossing te vinden. De klant tevreden de winkel uit laten gaan, daar word ik blij van.

Naast mijn werkzaamheden bij Baptist geniet ik van mijn gezin, het voetbal volgen, hardlopen en fietsen.

E-mail: bestelling@baptist.nl


Niels van der Scheur

Magazijn Baptist Arnhem

Niels werkt van dinsdag tot en met zaterdag. Hij houdt zich vooral bezig met het verwerken van binnenkomende producten in het magazijn en in de winkel. Verder draagt Niels ook zorg voor het verwerken van bestellingen.

E-mail: bestelling@baptist.nl


Bouwe Zwertbroek

Magazijn Baptist Arnhem

Bouwe versterkt het magazijnteam van dinsdag tot en met vrijdag. Hij werkt vooral aan het verwerken van binnenkomende producten in het magazijn en in de winkel. Verder draagt Bouwe ook zorg voor het verwerken van bestellingen.

E-mail: bestelling@baptist.nl


Jasmijn Bourg-Apeldoorn

Magazijn Baptist Arnhem

Vanaf maart 2021 is Jasmijn onderdeel van het magazijnteam. Zij draagt vooral zorg voor het verwerken van de online bestellingen en de binnen gekomen producten.

E-mail: bestelling@baptist.nl


Remi Vreuls

Verkoop Baptist Arnhem

Remi werkt bij ons op zaterdagen en in de schoolvakanties in de winkel of het magazijn.

E-mail: verkoop@baptist.nl


Geert Buurman

Magazijn Baptist Arnhem

Geert werkt sinds 2015 bij Baptist. Hij ondersteunt in het magazijn en richt zich vooral op de reparatie van machines. Het goed schoon en stofvrij houden van machines is een must voor een langere levensduur van de machine en elektronica.  

E-mail: bestelling@baptist.nl


George van Dort

Magazijn Baptist Arnhem

Sinds 2019 werkt George op maandag en woensdag bij Baptist als inpakker. Hij zorgt er voor dat alles netjes in de doos verpakt wordt, Baptist notiteblokje er in, Baptist tape erom en op de PostNL kar!

E-mail: bestelling@baptist.nl


Nieuwe magazijnmedewerker

Magazijn Baptist Arnhem

We hebben per begin juli een nieuwe collega in ons magazijn. Van harte welkom!

E-mail: bestelling@baptist.nl


Nieuwe financieel administratief medewerker

Financiële administratie

We hebben per begin juni een nieuwe collega voor de financiële adminstratie. Van harte welkom!

E-mail: administratie@baptist.nl


Joanne Janssen

Kantoor webwinkel

Aangenaam, ik ben Joanne Janssen. Content Creator bij Baptist. Ik werk met name aan de inhoud van de website, zoals het online zetten van nieuwe producten en het up-to-date houden van productinformatie. Dankzij mijn ervaren collega’s leer ik elke dag weer wat nieuws over onze producten. Van gutsen tot cirkelzaagbladen, van bijlen tot bits. Ik verzorg heldere teksten, zodat het product voor iedereen duidelijk is.

Naast mijn werk, geniet ik ook ontzettend van wandelen en trainen met mijn prachtige en eigenwijze Saarlooswolfhond kruising.

E-mail: support@baptist.nl


Niels Udink

Kantoor webwinkel

Als allround webwinkelmedewerker ben ik verantwoordelijk voor het onderhouden en optimaliseren van de Baptist webwinkel. Naast het bewerken van productinformatie houd ik me ook bezig met de digitale marketing en de functionele toegankelijkheid van de website.

E-mail: support@baptist.nl