Garantie

Garantietermijn
De garantietermijn op uw aankoop bij Baptist Arnhem is in de meeste gevallen minimaal 1 jaar. Uitzondering hierop zijn artikelen met een beperkte houdbaarheid en boeken.

Voor bepaalde merkartikelen wordt door de fabrikant een langere garantietermijn geboden. Dit staat aangegeven bij het desbetreffende artikel of in de documentatie die u ontvangt bij aankoop van dat artikel. Merkartikelen waarbij u een langere fabrieksgarantie krijgt (na registratie) zijn bijvoorbeeld: Mafell, Metabo, Festool, Fein en Record Power.

Aanspraak maken op garantie
Het is belangrijk dat u bij een defect onder garantie van een bij Baptist Arnhem aangeschaft artikel contact opneemt met ons. Zorg er altijd voor dat u uw aankoopbewijs of ordernummer kunt aantonen.

Zorg bij een aanvraag per e-mail er tevens voor dat u een gedetailleerde omschrijving geeft van het defect en indien nodig met één of meer foto’s van het defect. Betreft het een machine? Vergeet dan niet het serienummer door te geven. Na ontvangst van uw e-mail wordt uw aanvraag in behandeling genomen en zo spoedig mogelijk (uiterlijk binnen een week na ontvangst van uw melding) nemen wij contact met u op.

Wat als een defect niet onder de garantie valt?
Baptist streeft te allen tijde naar een passende oplossing bij een defect van uw aankoop. Het is uiteraard mogelijk dat een defect niet onder de garantie valt. In dat geval zullen we de herstel- of vervangingskosten eerst met u overleggen, voordat wordt overgegaan tot verdere actie.

» Garantiepagina Mafell
» Garantiepagina Festool
» Garantiepagina Fein
» Garantiepagina Metabo
» Garantiepagina Tormek

Vergelijk
vink_een_product_aan_dat_u_wilt_vergelijken