Garantie

Garantietermijn
De garantietermijn op uw aankoop bij Baptist Arnhem is in de meeste gevallen minimaal 1 jaar. Uitzondering hierop zijn artikelen met een beperkte houdbaarheid en boeken.

Voor bepaalde merkartikelen wordt door de fabrikant een langere garantietermijn geboden. Dit staat aangegeven bij het desbetreffende artikel of in de documentatie die u ontvangt bij aankoop van dat artikel. Merkartikelen waarbij u een langere fabrieksgarantie krijgt (na registratie) zijn bijvoorbeeld: Mafell, Makita, Metabo, Festool, Fein, Record Power en Tormek.

Aanspraak maken op garantie
Het is belangrijk dat u bij een defect onder garantie van een bij Baptist Arnhem aangeschaft artikel contact opneemt met ons. Zorg er altijd voor dat u uw aankoopbewijs of ordernummer kunt aantonen.

Zorg bij een aanvraag per e-mail er tevens voor dat u een gedetailleerde omschrijving geeft van het defect en indien nodig met één of meer foto’s van het defect. Betreft het een machine? Vergeet dan niet het serienummer door te geven. Na ontvangst van uw e-mail wordt uw aanvraag in behandeling genomen en zo spoedig mogelijk (uiterlijk binnen een week na ontvangst van uw melding) nemen wij contact met u op.

Wat als een defect niet onder de garantie valt?
Baptist streeft te allen tijde naar een passende oplossing bij een defect van uw aankoop. Het is uiteraard mogelijk dat een defect niet onder de garantie valt. In dat geval zullen we de herstel- of vervangingskosten eerst met u overleggen, voordat wordt overgegaan tot verdere actie.

» Garantiepagina Mafell
» Garantiepagina Makita
» Garantiepagina Festool
» Garantiepagina Fein
» Garantiepagina Metabo
» Garantiepagina Tormek

Trusted Shops aankoopbescherming
Baptist Arnhem is aangesloten bij Trusted Shops. Hierdoor kunt u kosteloos uw aankopen verzekeren tot een bedrag van € 100,-. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om tegen een vergoeding uw aankoop te verzekeren tot € 20.000,-. Hierdoor bent u er altijd van verzekerd dat u ofwel uw aankoop ofwel uw betaling terug krijgt.

Na het plaatsen van een bestelling krijgt u een popup te zien waar u de vraag gesteld wordt of u uw aankoop wilt verzekeren. Hier heeft u ook de mogelijkheid om uw verzekering op te waarderen. De kopersbescherming heeft een looptijd van 30 dagen. Bekijk de Trusted Shops voorwaarden.