NOEST

NOEST. Ons halfjaarlijkse magazine over houtbewerking. In september 2022 publiceerden we vol trots onze eerste editie. NOEST is een aantrekkelijk magazine voor iedereen met een passie voor of interesse in houtbewerking. Het enthousiasmeert, informeert en biedt vooral veel leesplezier! Kortom, een magazine geschreven met passie voor het ambacht! 

Edities
Elk half jaar verschijnt er een nieuwe editie van NOEST met herkenbare, terugkerende thema’s. Zo lichten we in elk magazine een bijzondere werkplaats uit, wordt er meer verteld over de verschillende soorten hout en leest u meer over de favoriete tools van één van onze collega's! Ook gaan we dieper in op de tips en trucs bij het slijpen en wetten en behandelen we andere technieken. Kortom, we zijn nog lang niet uitgeschreven! U vindt de inmiddels gepubliceerde edities hieronder.

Maart 2024

September 2023

Maart 2023

September 2022

NOEST 4

NOEST 3

NOEST 2

NOEST 1

NOEST 

Ons magazine ontvangt u gratis bij uw bestelling. Online én in de winkel! Bij uw online bestelling wordt het magazine automatisch toegevoegd aan uw winkelmandje. Heeft u het magazine al gehad of ontvangt u het liever niet? Dan klikt u het eenvoudig weer weg. 

We wensen u, en uw familie, veel leesplezier!

Heeft u een tip voor NOEST? Mail ons!