NOEST

NOEST. Ons halfjaarlijkse magazine over houtbewerking. De afgelopen maanden zijn we hier druk mee bezig geweest en vol trots beginnen we nu met het publiceren van ons eigen magazine! NOEST is een aantrekkelijk magazine voor iedereen met een passie voor of interesse in houtbewerking. Het enthousiasmeert, informeert en biedt vooral veel leesplezier! Kortom, een magazine geschreven met passie voor het ambacht! 

September 2022
Wat kunt u verwachten van deze eerste editie? Het magazine staat vol enthousiasmerende verhalen van onze klanten, informatieve teksten over verschillende technieken en interessante geschiedenis over gereedschappen. Zo gaat het deze editie onder andere over steek- en hakbeitels, de geschiedenis van schaven en bieden we eerste hulp bij het slijpen en wetten! Ook ontdekt u de 5 favoriete tools van Niels Bedeaux.

In elke editie van het magazine komt het artikel In beeld terug. Dit zijn korte verhalen over unieke projecten van onze klanten. De uitgebreide verhalen vindt u hieronder! 

Meron Brouwer                          Geesje Liedmeier                      Bert Aalbers
   
   

Noeste woordzoeker
In de eerste editie van NOEST hebben we de Noeste woordzoeker geïntroduceerd. Een woordzoeker waar een mooie prijs mee te winnen is! De oplossing van deze woordzoeker was in te sturen tot 1 december 2022 en dit werd ook massaal gedaan. Inmiddels is de winnaar bekendgemaakt en de prijs opgehaald!
C. Lutgert van harte gefeliciteerd met de Record Power Sabre 250!
Ook in de tweede editie van NOEST zullen er weer mooie prijzen te winnen zijn.

Volgende edities
Elk half jaar verschijnt er een nieuwe editie van NOEST met herkenbare, terugkerende thema's. Zo lichten we in elk magazine een bijzondere werkplaats uit, komt Geert van Dijk aan het woord over de verschillende soorten hout en leest u meer over de favoriete tools van één van onze collega's! Ook gaan we in de komende editie dieper in op de tips en trucs bij het slijpen en wetten. Kortom, we zijn nog lang niet uitgeschreven! 

NOEST 
Ons magazine ontvangt u gratis bij uw bestelling zolang de voorraad strekt. Online én in de winkel! Bij uw online bestelling wordt het magazine automatisch toegevoegd aan uw winkelmandje. Heeft u het magazine al gehad of ontvangt u het liever niet? Dan klikt u het eenvoudig weer weg. 

We wensen u, en uw familie, veel leesplezier!

Heeft u een tip voor NOEST? Mail ons!