Sorby 825H schraper diamond 19 mm

artikelnummer: 12020
  • Sorby 825H schraper diamond 19 mm
  • Sorby 825H schraper diamond 19 mm
€ 76,40 (per stuk) incl. btw€ 63,14 excl. btw

Productinformatie

Schraper voor het schrapen van de rechte zijkanten van doosjes met de vlakke kant, en het schrapen van de kanten dichtbij een hoek. Door de 85º hoek van de houtdraaibeitel wordt voorkomen dat de bodem en de zijkant tegelijkertijd wordt geraakt! 

De Sorby Diamond/Side Cut Scraper (825) is alleen geschikt voor het schrapen van vlakke kanten.

Eigenschappen

Fabrikantnummer: 825H

Model: diamond
Breedte: 19 mm (3/4")
Totale lengte: 470 mm
Klinglengte: 215 mm
Handvat: 255 mm

Materiaal kling: HSS
Materiaal handvat: essen

Extra informatie

Robert Sorby (Sheffield)
Robert Sorby is al ruim 200 jaar de belangrijkste fabrikant van gespecialiseerde houtbewerkingsgereedschappen. Vanaf het begin was het de missie van Robert Sorby om gereedschappen te maken van ongeëvenaarde kwaliteit. De houtdraai gereedschappen van Sorby zijn de standaard, waarmee de andere producenten verge-leken worden.

Robert Sorby is nog steeds de grootste producent van houtdraaibeitels met een assortiment dat vele problemen die de houtdraaier in de dagelijkse praktijk van het houtdraaien tegen komt, op perfecte wijze oplost. Zo zijn er speciale leunspanen en vele hulpmiddelen om uw werkstukken in de houtdraaibank in te spannen. Daar is het echter niet bij gebleven! De opgedane ervaring wordt ook toegepast in o.a. steek- en hakbeitels, meetgereedschappen en gereedschappen voor de afwerking van uw objecten.

U kunt deelgenoot worden van de kennis en ervaring van Robert Sorby d.m.v. de vele instructie dvd’s die op heldere wijze uitleggen hoe u uw ideeën tot het gewenste eindresultaat brengt!

Bekijk ook

Beoordelingen

Baptist maakt gebruik van Trusted Shops als een onafhankelijke dienstverlener voor het verkrijgen van beoordelingen. Trusted Shops heeft maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat het om echte beoordelingen gaat. Meer informatie