Easy Wood Tools Mid-Size Easy Rougher 535 mm

artikelnummer: 34471
  • Easy Wood Tools Mid-Size Easy Rougher 535 mm
  • Easy Wood Tools Mid-Size Easy Rougher 535 mm
  • Easy Wood Tools Mid-Size Easy Rougher 535 mm
€ 133,00 (per stuk) incl. btw€ 109,92 excl. btw

Productinformatie

De Mid-Size Easy Rougher is ideaal wanneer u aan een werkstuk met een gemiddeld formaat aan het werken bent. Bijvoorbeeld bij het draaien van schalen of bekers.

De Rougher is geschikt voor het grove werk om grote delen hout te verwijderen en is vergelijkbaar met een afruwguts.

Het mes is van tungsten carbide staal. Dit is enorm hard waardoor het mes lang scherp blijft en een langere levensduur heeft. Door het mes af en toe te draaien kunt u deze levensduur verlengen. Ook kunt u het mes uitstekend slijpen met een diamantsteen om zo een nog langere levensduur te garanderen, maar op een gegeven moment is het mes op. Dan kunt u eenvoudig een nieuw vervangingsmes aanschaffen.

Tip! Voor het slijpen van het carbide mes adviseren wij een diamantsteen met een grit van 600 te gebruiken. Voor het beste resultaat gebruikt water en een klein beetje afwasmiddel bij het slijpen van uw gereedschap. Door het afwasmiddel blijft het slijpsel niet op de steen liggen, maar komt het op het water te liggen!

Eigenschappen

Fabrikantnummer: 2200

Totale lengte: 535 mm
Lengte handvat: 355 mm
Lengte kling: 180 mm
Breedte kling: 10 mm

Materiaal handvat: Esdoorn

Inclusief:
- Ci2-SQ vierkant mes

Extra informatie

Introductievideo voor Easy Mid-Size tools:

Bekijk ook

Beoordelingen

Baptist maakt gebruik van Trusted Shops als een onafhankelijke dienstverlener voor het verkrijgen van beoordelingen. Trusted Shops heeft maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat het om echte beoordelingen gaat. Meer informatie