Baptist Test en Demo Dag: zaterdag 21 november 2015

Sinds juni 2015 zit Baptist voor Houtbewerkers op een nieuwe locatie. Een nieuwe locatie met een grotere showroom en magazijn maar ook met meer ruimte voor demonstraties.

Dit heeft er toe geleid dat we de komende tijd vier demo dagen hebben georganiseerd waar fabrikanten, cursuscentra en klanten zich bij ons gaan presenteren. U bent van harte welkom!

Baptist IJzerwaren & Gereedschappen (Beekstraat 70) en Baptist voor Houtbewerkers (Vlamoven 32) hebben samen een demo dag georganiseerd op 21 november 2015 van 10.00 tot 17.00 uur. 

Op deze test en demo dag leert u alles over:

Metabo

Dennis Mulder van Metabo komt met een volle Metabo bus met elektrisch gereedschappen. Deze dag richten we ons op de houtbewerking.

De volgende machines komen aan de orde:
- volgt spoedig! 

Bekijk alle Metabo producten. 

Houtwerk Renkum

Hans Koot en Eisse van Hoving geven cursussen in de Ursulaschool in Renkum. Deze voormalige basisschool heeft prachtige hoge lokalen. Zij bieden beginnende houtbewerkers mogelijkheden om kennis te maken met hout, verbindingen, gereedschap en technieken. Twee experts die u graag willen adviseren!

In de ochtend is Eisse aanwezig, in de middag Hans. Tijdens de demo dag zullen zij u onder andere uitleg geven over meten en aftekenen, zagen, schaven, werken met beitels, slijpen en wetten.

Bekijk de website www.houtwerkrenkum.nl.

Pyrografie 

Daan Mugundan is afkomstig uit Sri Lanka en woont al jaren in Nederland. Hij is kunstenaar en grafisch vormgever. Daan doet ook aan pyrografie en werkt bijvoorbeeld met de Razertip producten.

Bekijk hier een video van zijn werk. Je kunt meer lezen op zijn website www.mpdesign.nl.

Bekijk alle Razertip producten. 

Locatie:
Vlamoven 32
6826 TN Arnhem 

Toegang: gratis, van 10.00 tot 17.00 uur (winkel open van 9.00 tot 17.00 uur)