Steekwagen inklapbaar ruxxac-cart business xl

artikelnummer: 459436
  • Steekwagen inklapbaar ruxxac-cart business xl
  • Steekwagen inklapbaar ruxxac-cart business xl
  • Steekwagen inklapbaar ruxxac-cart business xl
  • Steekwagen inklapbaar ruxxac-cart business xl
€ 149,00 (per stuk) incl. btw€ 123,14 excl. btw

Productinformatie

Door toepassing van moderne vezelversterkte kunststoffen in combinatie met staal- en aluminiumlegeringen is de Ruxxac-cart in staat meer dan het twintigvoudige van zijn eigen gewicht te dragen en te verrijden.

Eigenschappen

Draagvermogen: 125 kg

Hoogte: 103 cm
Breedte: 49 cm
Dikte opgevouwen: 55 mm
Steek uitgevouwen: 49 x 41 cm

Wielafmeting: Ø 200 x 40 mm

Gewicht: 5,9 kg

Extra informatie

De hoogwaardige steek uit geperst aluminium met antislipstructuur verhoogt het systeem van ladingbeveiliging. De banden van de Ruxxac-cart bestaan uit een hoogwaardige elastische polymeer en combineren de voordelen van luchtbanden (rijcomfort, schokdemping en geringe rolweerstand op oneffen vloeren) met de bedrijfszekerheid van massieve banden. Met een wielmaat van Ø 200 x 40 mm behoren trappen en stoepranden niet meer tot onoverbrugbare hindernissen.

Met het spanfix-systeem (bestaande uit elastisch spankoord en borgstrip) beschikt de Ruxxac-cart over een eenvoudig en effectief systeem om de lading op zijn plaats te houden. Het elastische spankoord snoert alle goederen, onafhankelijk van vorm en gewicht, optimaal aan de steekwagen vast. De werkzame lengte zal zich constant aanpassen aan het soort goederen. Het spankoord kan door een combinatie van doorvoeropeningen en sleuven in alle richtingen zijn functie vervullen en zonder knopen op de borgstrip bevestigd worden.

Ingeklapt is de steekwagen slechts 5,5 cm dik, waardoor hij in elke nis past en in iedere kofferruimte (niet alleen als deze leeg is). Overigens duurt het in- of uitklappen van de steekwagen niet langer dan 5 seconden. De Ruxxac-cart is door het Duitse Industrieforum Design onderscheiden vanwege de ingenieuze combinatie van een grote gebruikswaarde, hoge kwaliteit en fraai design.

Bekijk ook

Beoordelingen

Baptist maakt gebruik van Trusted Shops als een onafhankelijke dienstverlener voor het verkrijgen van beoordelingen. Trusted Shops heeft maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat het om echte beoordelingen gaat. Meer informatie