Veritas spookschaaf low angle vlak en rond - verwachte levertijd onbekend

artikelnummer: 20302
  • Veritas spookschaaf low angle vlak en rond - verwachte levertijd onbekend
  • Veritas spookschaaf low angle vlak en rond - verwachte levertijd onbekend
  • Veritas spookschaaf low angle vlak en rond - verwachte levertijd onbekend
€ 97,20 (per stuk) incl. btw€ 80,33 excl. btw

Productinformatie

Deze aluminium gegoten schaaf is geschikt om bol en hol te schaven. De spookschaaf is afgeleid van het klassieke model dat rond 1900 furore maakte maar uiteindelijk te kostbaar werd om in productie te houden. Bovendien was dit traditionele model moeilijk in te stellen. Die nadelen wist Veritas te ondervangen en daarmee ontstond een spookschaaf die comfortabel in het gebruik is en die tegen een redelijke prijs kan worden aangeboden!

De schaafbeitel staat in een lage hoek, een kenmerk van de klassieke spookschaven,en heeft twee snijvlakken. De lage hoek staat borg voor een strak eindresultaat! Wilt u van bol naar hol schaven of andersom: schroef dan de multifunctionele spaanbegrenzer los ('toe piece'), draai deze om en schroef hem dan weer vast (zie foto 3).

Tip! Voor betere grip van de schaafbeitel draait u beide schroeven gelijktijdig vast. Doet u dit niet dan kan dit ervoor zorgen dat de schaafbeitel niet goed geklemd wordt.

Kijk hier voor meer productinformatie (pdf)!

Eigenschappen

Fabrikantnummer: 05P32.01

Schaafbreedte: 58 mm
Hoek schaafbeitel: 25º
Materiaal: gegoten aluminium met zwarte poedercoating
Materiaal schaafbeitel: A2 staal

Extra informatie

Bekijk ook

Beoordelingen

Baptist maakt gebruik van Trusted Shops als een onafhankelijke dienstverlener voor het verkrijgen van beoordelingen. Trusted Shops heeft maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat het om echte beoordelingen gaat. Meer informatie