Clifton spookschaaf 550

artikelnummer: 14772
  • Clifton spookschaaf 550
  • Clifton spookschaaf 550
  • Clifton spookschaaf 550
€ 173,00 (per stuk) incl. btw€ 142,98 excl. btw

Productinformatie

Deze conclaaf schaaf van Clifton gebruikt u om bol te schaven. De solide gietstalen schaaf heeft een holle onderzijde. Door de holle onderzijde kunt u beter over lastige bollingen schaven dan met spookschaven met een vlakke onderzijde. De schaafbeitel is ook hol.

De spookschaaf is voorzien van een draaiwiel en een bout. Stel de schaafdiepte in met het draaiwiel, en blokkeer de dekbeitel en de beitel door de bout aan te draaien.

Eigenschappen

Vorm: concaaf - hol
Schaafbreedte: 52 mm

Materiaal body: gietstaal

Extra informatie

Clifton schaven

Met een Clifton schaaf koopt u een op traditionele wijze vervaardigd stuk precisiegereedschap van topkwaliteit! De perfecte afwerking straalt u tegemoet en maakt de schaaf daarmee niet alleen tot een genoegen om mee te werken, maar ook tot een lust voor het oog! De beitels van de schaven zijn met de hand gesmeed en gehard tot Rockwell 60-62 en blijven daardoor lang hard en scherp. De bevestiging van de schaafbeitel is afgeleid van de beroemde Bedrock schaven en met een draaiwiel kunt u de diepte van de schaaf snel en nauwkeurig instellen.

Alle Clifton schaven zijn van gietstaal en hebben comfortabele Bubinga houten knoppen en handvatten. Om uw Clifton schaaf in nieuwstaat te houden, is het aan te raden uw schaaf regelmatig met een paar druppels olie, zoals Camelia olie, in te smeren. De schaaf blijft er daardoor goed uitzien en deze behandeling komt ook de duurzaamheid ten goede! U kunt uw persoonlijke verfijning aan de schaaf geven door de zool met schuurpapier (korrel 400 of fijner) licht te schuren voor een nog gladder resultaat!

Bekijk ook

Beoordelingen

Baptist maakt gebruik van Trusted Shops als een onafhankelijke dienstverlener voor het verkrijgen van beoordelingen. Trusted Shops heeft maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat het om echte beoordelingen gaat. Meer informatie