Workshops houtdraaien met Peter Peer op donderdag 11 en vrijdag 12 april 2019

Zelf ervaren wat houtdraaien nu écht is? Eindelijk een draaibank kopen, of zijn er nog twijfels? Op zoek naar duidelijke informatie en actieve begeleiding?

Op veler verzoek biedt Baptist u aan: een workshop houtdraaien met Peter Peer! Peter Peer is een zeer ervaren houtdraaier. Op een kalme, maar zeer enthousiaste wijze leert hij u de beginselen van het houtdraaien. U leert veilig werken met de houtdraaibank en de gereedschappen. Peter demonstreert hoe u van een ronde balk een cilinder maakt en daar vormen in aanbrengt. Ga tijdens deze interactieve workshops zelf aan de slag en ervaar hoe ontzettend leuk houtdraaien is! 

De workshops vinden plaats in de cursusruimte van onze winkel in Arnhem. De workshops duren drie uur en u hebt de keuze uit verschillende dagen en tijdstippen. We werken met kleine groepen van maximaal 3 à 4 deelnemers.

Deze volledig verzorgde workshops zijn inclusief: hout, gebruik gereedschappen, koffie/thee en intensieve begeleiding!

Na deze workshop de smaak te pakken? Kies dan voor een vervolgcursus bij Peter. Kijk voor meer informatie over zijn cursussen op www.peterpeer.nl

Data en tijden:
Ochtend workshop donderdag 11 april van 10.00 tot ca. 13.00 uur
Middag workshop donderdag 11 april van 14.00 tot ca. 17.00 uur - VOL!
Ochtend workshop vrijdag 12 april van 10.00 tot ca. 13.00 uur - VOL!
Middag workshop vrijdag 12 april van 14.00 tot ca. 17.00 uur - VOL!

Tip! Op bovenstaande dagen geeft Craig Heffren tevens presentaties over de machines van Record Power. Craig is een ervaren vertegenwoordiger van Record Power en kan u alles vertellen over de draaibanken van dit merk. Combineer uw bezoek met een presentatie van Record Power!

Afmelden:
Mocht u onverhoopt toch niet kunnen, meldt u zich dan uiterlijk tot twee weken voor de workshop af. Dat kan per e-mail naar: titus@baptist.nl. We retourneren u dan het volledige bedrag. Meldt u zich binnen twee weken voor aanvang af, dan brengen wij 50% van de workshopkosten in rekening.


Bij aanmelding voor deze workshop gaat u er mee akkoord dat er foto's van u worden gemaakt. Deze foto's kunnen worden gebruikt voor promotionele doeleinden. Wilt u liever niet op de foto? Geef dit dan aan bij de desbetreffende medewerker.

Contact
Telefoon: 026-3512856
Adres: Vlamoven, 32
Postcode: 6826 TN
Plaats: Arnhem