Workshop: Waaiervogels maken met Sandra Witteman oktober 2023

Uw eigen unieke waaiervogel leren maken? Dat kan! Op woensdag 11 en vrijdag 13 oktober komt Sandra Witteman naar Baptist Arnhem om dagworkshops waaiervogels maken te geven! 

Waaiervogels, ook wel bekend als fan birds, zijn houten vogeltjes die er wellicht een beetje complex uit zien, maar toch écht te maken zijn uit één blok rechthoekig vers hout. 
Stap voor stap legt Sandra u uit hoe u zo’n prachtige waaiervogel maakt. U gaat aan de slag met verschillende handgereedschappen, zoals het splijtmes, houtsnijmes, de beitel en guts, en leert deze bijzondere techniek toe te passen. 

Deze workshop is uitermate geschikt voor beginners én ook als je al ervaring met houtsnijden hebt.

De dagworkshop waaiervogels maken met Sandra Witteman vindt plaats in onze cursusruimte, deze bevindt zich op zo’n 100 meter van onze winkel in Arnhem. We werken met een groep van maximaal zes deelnemers.

Deze volledig verzorgde workshop is inclusief: hout, gebruik gereedschappen, koffie/thee, lunch en intensieve begeleiding!

Datum en tijd
- Woensdag 11 oktober van 09:30 uur tot ca. 16:30 uur
- Vrijdag 13 oktober van 09:30 uur tot ca. 16:30 uur

Kosten 
€ 125,- incl. btw per deelnemer

Aanmelden
Wilt u deelnemen aan deze workshop, ‘bestel’ en betaal deze dan via onze webwinkel. In de week voor deelname aan deze workshop ontvangt u een e-mail met praktische informatie.

We zien u graag dan!

Afmelden
Mocht u onverhoopt toch niet kunnen, meld u dan uiterlijk tot twee weken voor de workshop af. Dat kan per e-mail naar: support@baptist.nl. We retourneren u dan het volledige bedrag. Meldt u zich binnen twee weken voor aanvang af, dan brengen wij 50% van de workshopkosten in rekening. Meldt u zich binnen vier dagen van de workshop af dan brengen wij 100% van de workshopkosten in rekening.

Bij aanmelding voor deze workshop gaat u ermee akkoord, dat er door een van onze medewerkers foto's worden gemaakt. Deze foto's kunnen worden gebruikt voor promotionele doeleinden. Wilt u liever niet op de foto? Geef dit dan aan bij de desbetreffende medewerker.

Contact
Telefoon: 026-3512856
Adres: Vlamoven 32
Postcode: 6826 TN
Plaats: Arnhem

Workshops waaiervogels maken
Instagram Sandra Witteman