Workshop: Pyrografie met Think Pink Studio oktober 2021

Wilt u eens proberen of pyrografie (houtbranden) iets voor u is? Op zaterdag 16 oktober geeft Mascha Bossuyt van Think Pink Studio twee workshops kennismaken met pyrografie in onze winkel in Arnhem.

In 2,5 uur laten we u kennismaken met pyrografie en de tools van Razertip. Mascha behandelt de beginnerstechnieken en laat u werken met 2 à 3 pyrografiepunten. Er is ook de gelegenheid om vragen te stellen over de gereedschappen en gebruikte methodes.

De workshops vinden plaats in de cursusruimte van onze winkel in Arnhem. De workshop duurt 2,5 uur. We werken met groepen van maximaal 10 deelnemers.

Deze volledig verzorgde workshops zijn inclusief: hout, gebruik gereedschappen, koffie/thee en intensieve begeleiding!

Datum en tijd:
- Zaterdag 16 oktober van 10.00 uur tot 12.30 uur - VOL
- Zaterdag 16 oktober van 13.30 uur tot 16.00 uur

Kosten
€ 49,- incl. btw per deelnemer.

Aanmelden:
Wilt u deelnemen aan deze workshop, ‘bestel’ en betaal deze dan via onze webwinkel. We zien u graag op zaterdag 16 oktober!

Mocht u onverhoopt toch niet kunnen, meldt u zich dan uiterlijk tot twee weken voor de workshop af. Dat kan per e-mail naar: support@baptist.nl. We retourneren u dan het volledige bedrag. Meldt u zich binnen twee weken voor aanvang af, dan brengen wij 50% van de workshopkosten in rekening.

Bij aanmelding voor deze workshop gaat u er mee akkoord dat er foto's van u worden gemaakt. Deze foto's kunnen worden gebruikt voor promotionele doeleinden. Wilt u liever niet op de foto? Geef dit dan aan bij de desbetreffende medewerker.

Contact
Telefoon: 026-3512856
Adres: Vlamoven 32
Postcode: 6826 TN
Plaats: Arnhem

Workshops Pyrografie met Think Pink
Boek een vervolgworkshop bij Think Pink Studio