Workshop: Meubelmaken met Hout onder Handen november 2021

Wilt u eens proberen of meubelmaken iets voor u is? Heeft u vragen over uw gereedschap of werkwijze? Op vrijdag 26 en zaterdag 27 november 2021 verzorgen wij in samenwerking met cursuswerkplaats Hout onder Handen uit Renkum een introductieworkshop ambachtelijk meubelmaken.

In drie uur laten we u kennismaken met alle handgereedschappen die nodig zijn om een houtverbinding te maken, zoals meet- en aftekengereedschap, schaven, zagen en beitels. Er is ruim de gelegenheid om vragen te stellen over de gereedschappen en gebruikte methodes.

De workshops vinden plaats in de cursusruimte van onze winkel in Arnhem. We werken met groepen van maximaal 8 deelnemers.

Deze volledig verzorgde workshops zijn inclusief: hout, gebruik gereedschappen, koffie/thee en intensieve begeleiding!

Datum en tijd:
- Vrijdag 26 november van 9.30 uur tot 12.30 uur
- Vrijdag 26 november van 13.30 uur tot 16.30 uur - 
- Zaterdag 27 november van 9.30 uur tot 12.30 uur - VOL!
- Zaterdag 27 november van 13.30 uur tot 16.30 uur - VOL!

Kosten: 
€ 59,- incl. btw per deelnemer.

Aanmelden:
Wilt u deelnemen aan één van de workshops, ‘bestel’ en betaal deze dan via onze webwinkel.

We zien u graag op vrijdag 26 of zaterdag 27 november!

Afmelden:
Mocht u onverhoopt toch niet kunnen, meld u dan uiterlijk tot twee weken voor de workshop af. Dat kan per e-mail naar: support@baptist.nl. We retourneren u dan het volledige bedrag. Meldt u zich binnen twee weken voor aanvang af, dan brengen wij 50% van de workshopkosten in rekening.

Na deze workshop de smaak te pakken? Kies dan voor een vervolgcursus bij Hout onder Handen. Kijk voor meer informatie over zijn cursussen op www.houtonderhanden.nl.

Bij aanmelding voor deze workshop gaat u er mee akkoord, dat er door een van onze medewerkers foto's worden gemaakt. Deze foto's kunnen worden gebruikt voor promotionele doeleinden. Wilt u liever niet op de foto? Geef dit dan aan bij de desbetreffende medewerker.

Contact
Telefoon: 026-3512856
Adres: Vlamoven 32
Postcode: 6826 TN
Plaats: Arnhem

Workshops Meubelmaken met Hout onder handen
Website Hout onder Handen