Workshop: Meubelmaken met Hout onder Handen maart 2020

Wilt u eens proberen of meubelmaken iets voor u is? Heeft u vragen over uw gereedschap of werkwijze? Op zaterdag 28 maart 2020 verzorgen wij in samenwerking met cursuswerkplaats Hout onder Handen uit Renkum een introductieworkshop ambachtelijk meubelmaken.

In drie uur laten we u kennismaken met alle handgereedschappen die nodig zijn om een houtverbinding te maken, zoals meet- en aftekengereedschap, schaven, zagen en beitels. Er is ruim de gelegenheid om vragen te stellen over de gereedschappen en gebruikte methodes.

De workshops vinden plaats in de cursusruimte van onze winkel in Arnhem. We werken met groepen van maximaal 6 deelnemers.

Deze volledig verzorgde workshops zijn inclusief: hout, gebruik gereedschappen, koffie/thee en intensieve begeleiding!

Datum en tijd:
- Zaterdag 28 maart van 9.30 uur tot 12.30 uur - VOL!
- Zaterdag 28 maart van 13.30 uur tot 16.30 uur - VOL!

Gecanceld i.v.m. het Coronavirus. 

Kosten:
€ 59,- incl. BTW per deelnemer.

Aanmelden:
Wilt u deelnemen aan één van de twee workshops, ‘bestel’ en betaal deze dan via onze webwinkel.

We zien u graag op zaterdag 28 maart!

Afmelden:
Mocht u onverhoopt toch niet kunnen, meld u dan uiterlijk tot twee weken voor de workshop af. Dat kan per e-mail naar: titus@baptist.nl. We retourneren u dan het volledige bedrag. Meldt u zich binnen twee weken voor aanvang af, dan brengen wij 50% van de workshopkosten in rekening.

Na deze workshop de smaak te pakken? Kies dan voor een vervolgcursus bij Hout onder Handen. Kijk voor meer informatie over zijn cursussen op www.houtonderhanden.nl.

Bij aanmelding voor deze workshop gaat u er mee akkoord, dat er door een van onze medewerkers foto's worden gemaakt. Deze foto's kunnen worden gebruikt voor promotionele doeleinden. Wilt u liever niet op de foto? Geef dit dan aan bij de desbetreffende medewerker.

Contact
Telefoon: 026-4451644
Adres: Vlamoven 32
Plaats: Arnhem