Productpresentatie: Tormek oktober 2023

Heeft u een Tormek machine thuis, maar wilt u de fijne kneepjes van het slijpen leren, of denkt u erover om het Tormek T8 slijpsysteem en/of accessoires aan te schaffen? Dan is de Tormek presentatie iets voor u. Op dinsdag 10 oktober en woensdag 11 oktober komt Sébastien Ehnevid naar Baptist Arnhem om presentaties te geven over dit innovatieve systeem! 

Tijdens deze presentatie zal Sébastien de verschillende slijphulpstukken demonstreren. U heeft voldoende de tijd om uw vragen te stellen en alles te leren over het Tormek T8 slijpsysteem.

Let op: Sébastien spreekt geen Nederlands, deze presentaties worden in het Engels gegeven.

De Tormek presentaties vinden plaats in onze cursusruimte, deze bevindt zich op zo'n 100 meter van onze winkel in Arnhem. U heeft de keuze uit verschillende dagen en tijden. De presentaties worden gegeven aan groepen van maximaal 10 personen. 

Datum en tijd
- Dinsdag 10 oktober van 09:30 tot ca. 12:30 uur - vol!
- Dinsdag 10 oktober van 13:30 tot ca. 16:30 uur - vol!
- Woensdag 11 oktober van 09:30 tot ca. 12:30 uur - vol!
- Woensdag 11 oktober van 13:30 tot ca. 16:30 uur - vol!

Kosten
€ 10,- incl. btw per deelnemer.

Aanmelden
Wilt u deelnemen aan één van de presentaties, ‘bestel’ en betaal deze dan via onze webwinkel. In de week voor deelname aan de presentatie ontvangt u een e-mail met praktische informatie.

Graag tot dan!

Afmelden
Mocht u onverhoopt toch niet kunnen, meld u dan uiterlijk tot twee weken voor de workshop af. Dat kan per e-mail naar: support@baptist.nl

Bij aanmelding voor een presentatie gaat u ermee akkoord, dat er door een van onze medewerkers foto's worden gemaakt. Deze foto's kunnen worden gebruikt voor promotionele doeleinden. Wilt u liever niet op de foto? Geef dit dan aan bij de desbetreffende medewerker.

Contact
Telefoon: 026-3512856
Adres: Vlamoven 32
Postcode: 6826 TN
Plaats: Arnhem

Tormek presentaties
Bekijk alles van Tormek