Productpresentatie: Festool april 2020

Op vrijdag 24 april geeft Titus Kamphuis van Festool twee keer een productpresentatie in onze winkel in Arnhem. Deze dag staat in het teken van het elektrische gereedschap van Festool. Laat u informeren over de mogelijkheden van Festool gereedschap en pak deze kans om zelf de machines uit te proberen.

De productpresentaties zijn alleen met inschrijving (maar wel gratis) te bezoeken. De presentaties duren ca. 2,5 uur. De volgende productgroepen komen aan bod: frezen, Domino, en zagen.

De vertegenwoordiger van Festool neemt diverse machines mee. Hij geeft o.a. een demo met de nieuwe TKS 80 tafelcirkelzaag met sawstop technologie en de TS 55.

De ochtend- en middagpresentatie is hetzelfde, dus kies de tijd die u het beste uitkomt!

Tijden:
- (FE1) Presentatie 1: van 10.00 tot 12.30 uur - VOL!
- (FE2) Presentatie 2: van 13.30 tot 16.00 uur - VOL!

Gecanceld i.v.m. het Coronavirus. 

Schrijf u kosteloos in door een email te sturen naar tanja@baptist.nl en vermeld voor welke presentatie u zich wilt inschrijven. Let op: beperkt aantal inschrijvingen mogelijk.

Graag tot dan!

Bij aanmelding voor deze presentatie gaat u er mee akkoord dat er foto's van u worden gemaakt. Deze foto's kunnen worden gebruikt voor promotionele doeleinden. Wilt u liever niet op de foto? Geef dit dan aan bij de desbetreffende medewerker.

Contact
Telefoon: 026-4451644
Adres: Vlamoven 32
Plaats: Arnhem