Interieurbouw en Hout & Kunststofbeurs 2013

Op dinsdag 24, woensdag 25 en donderdag 26 september 2013 vindt de dertiende editie van de Interieurbouw en Hout & Kunststof Vakbeurs plaats. Dit evenement is een professioneel platform waar fabrikanten, importeurs, toeleveranciers, groothandels en/of dienstverlenende bedrijven drie dagen lang hun nieuwste producten en diensten kunnen tonen aan huidige en potentiële relaties.

Deze vakbeurs richt zich met name op architecten, interieurbouwers, jachtbouwers, aannemers, ingenieurs, projectontwikkelaars, gemeenten, woningbouwverenigingen, timmerfabrieken, meubelmakers, ondernemers en medewerkers uit het groot-, midden- en kleinbedrijf en vele andere geïnteresseerden in deze branches. Valt u onder deze doelgroep? Dan is een bezoek brengen aan Interieurbouw en Hout & Kunststof Vakbeurs in Gorinchem zeker de moeite waard!

Baptist is als standhouder aanwezig tijdens Interieurbouw en Hout& Kunststof Vakbeurs!

Entreebewijs
Interieurbouw en Hout & Kunststof Vakbeurs Gorinchem 2013 is op uitnodiging van de exposanten te bezoeken.

Ook bestaat de mogelijkheid om via de website van het evenement een gratis entreebewijs aan te vragen (d.m.v. online voorregistratie).

Wanneer u zich niet van te voren registreert, heeft u ook nog de mogelijkheid een entreebewijs te kopen à € 20,00 per persoon bij de beursreceptie (tijdens de beurs) op vertoon van uw uittreksel van de Kamer van Koophandel.

Openingstijden
dinsdag 24 september 13.00 – 21.00 uur
woensdag 25 maart 13.00 – 21.00 uur
donderdag 18 maart 13.00 – 21.00 uur

Contact
Plaats: Gorinchem

Klik hier om de website van dit evenement te openen