Baptist paasactie 2023

Pasen staat voor de deur, dat betekent dat het weer tijd is om paaseieren te zoeken voor onze Baptist paasactie!

Op onze website zijn paaseieren verstopt in foto’s van producten. U kunt ze vinden in tien verschillende producten, verspreid over meerdere categorieën.

Hoe meer paaseieren u vindt, hoe meer kans u maakt op een Baptist paaspakket ter waarde van € 122,55. Onder de inzendingen verloten we drie pakketten.

Hoe werkt deze actie?
Verspreid over de website zijn er in tien verschillende producten, gewone paaseieren verstopt. Deze producten zijn verspreid over meerdere productcategorieën te vinden.

Daarnaast is er ook een speciaal, groen, Baptist paasei mét logo verstopt in een product. Dit speciale paasei telt niet mee voor het Baptist paaspakket, maar levert een andere leuke prijs op! De eerste tien deelnemers die dit paasei vinden, winnen een DeWit plantschep met houten handvat ter waarde van € 18,95. Update. De eerste tien deelnemers hebben het Baptist paasei inmiddels gevonden. Deze extra prijs is niet meer te winnen!

Let op!
- Eén inzending per adres, dus één deelname per huishouden.
- Baptist medewerkers (inclusief vrienden en familie) zijn uitgesloten van deelname.
- Sommige producten staan in meerdere categorieën, dus een grotere kans om ze te vinden. Zo’n product telt gewoon als één.
- Sommige producten hebben meerdere paaseieren in één foto. Ook zo’n product telt als één.
- De paaseieren zijn altijd te vinden in de eerste foto van het product.

Meedoen
Stuur de links van de producten met paasei(eren) in een e-mail naar support@baptist.nl onder vermelding van ‘paasactie 2023’. U kunt tot en met maandag 3 april uw antwoord inzenden. Op dinsdag 4 april maken wij de winnaars bekend en sturen we de pakketten op.

Zodra de tien winnaars van de extra prijs bekend zijn, worden deze prijzen alvast opgestuurd.

Social media
Als eerste op de hoogte zijn van dit soort toffe acties? Volg ons dan vooral op Facebook en Instagram.

Contact
Telefoon: 026-3512856
Adres: Vlamoven 32
Postcode: 6826 TN
Plaats: Arnhem