Baptist Demo Dag: zaterdag 7 april 2018

Dit voorjaar zijn er weer twee Demodagen bij Baptist! Twee dagen waar fabrikanten, cursuscentra en klanten zich bij ons gaan presenteren. U bent van harte welkom!

Zaterdag 7 april zijn aanwezig:

Nieuw toegevoegd: In April maakt Curtis Turner van Lie-Nielsen (uit Warren, Maine, Verenigde Staten) een ronde door Europa. Op vrijdag 6 en zaterdag 7 april is Curtis Turner bij ons aanwezig. Vrijdag voor de speciale 'class' en zaterdag tijdens onze demodag. Kom de prachtige Lie-Nielsen schaven, zagen, beitels, schroevendraaiers, etc. bewonderen en vraag advies en uitleg aan de professional!

Op deze dag zullen de houtdraaigereedschappen van Robert Sorby gepresenteerd worden. Clive Brooks, fabrieksvertegenwoordiger van Sorby, is aanwezig en vertelt en toont u graag de uitgebreide range in producten en de toepassingsmogelijkheden! Clive spreekt geen Nederlands, wel Engels, maar heeft voldoende ervaring met het duidelijk overbrengen van de houtdraaigereedschappen aan Nederlanders! Bekijk de website: www.robert-sorby.co.uk

Lees ook meer over de product presentaties van Sorby op vrijdag 6 april.

Festool, fabrikant van elektrisch gereedschap. Het Duitse Festool is al vele jaren niet weg te denken in de winkel van Baptist. Vertegenwoordigers Stefan van Tjonger en Hans Bos van Festool vertellen u over de machines en helpen u graag wanneer u meer over een machine wilt weten (die u wenst of thuis heeft). Bekijk de website: www.festool.nl

Osmo, fabrikant van houtbewerkingsproducten. De producten van Osmo worden binnen en buiten gebruikt. In vrijwel alle mogelijke situaties is er een oplossing in een Osmo product. Leg uw situatie uit en laat u informeren door Maick Schuuring. Bekijk de website: www.osmonederland.nl.

Iedereen kent de stalen lijmtangen van Bessey. Dat Bessey ook andere, vernuftige artikelen op de markt brengt is iets wat te weinig aandacht krijgt. Zij hebben de perfecte oplossing voor elk lijm- of klemprobleem. Laat u verrassen door de mogelijkheden en toepassingen. De demonstrateur Rene van Nus zal u dit uitgebreid laten zien. Bekijk de website: www.bessey.de.

Hein Coolen van DucoTools is ook aanwezig. Hij is gespecialiseerd in antiek handgereedschap en zal deze dag voorbeelden laten zien en er over vertellen, en met name de oude Stanley schaven tentoonstellen. Bekijk de website: www.ducotools.nl.

Rogier Vogelzang van CreaNatura is specialist in wandelstokken maken. Hij geeft workshops wandelstokken maken uit de natuur en maakt daarbij gebruik van verschillende houtbewerkingstechnieken. Hij laat deze dag diverse exemplaren zien en legt uit hoe u zelf aan de slag kunt gaan. Op die manier creëert u een wandelstok met een verhaal. Bekijk ook de website: www.creanatura.nl

Datum: zaterdag 7 april 2018

Tijd: 10:00 - 16:00 uur (winkel open 9:00 - 17:00 uur)

De andere Demodag is op zaterdag 21 april 2018.

Contact
Adres: Vlamoven 32
Postcode: 6826 TN
Plaats: Arnhem