RvS Tools

RvS Tools is al sinds 1865 leverancier van verspanende gereedschappen van wereldklasse voor het bewerken van hout, kunststoffen en aluminium. Het uitgebreide assortiment van RvS Tools bevat onder andere frezen, zagen, boren, schuurmiddelen en montage gereedschappen van topmerken.

Goede producten, ruime voorraad, snelle levering, kennis en het juiste advies zijn het handelsmerk van RvS. Door daarnaast aandacht te besteden aan vernieuwing en innovatie streven zij naar volledige klanttevredenheid. Kwaliteit staat bij RvS Tools hoog in het vaandel: de producten zijn zorgvuldig ontworpen en vervaardigd en voldoen aan strenge kwaliteitseisen.

RvS is onder meer leverancier van SureTorq. Het merk SureTorq ontwikkelt en produceert al meer dan 20 jaar bits voor professionele en industriële toepassingen. SureTorq levert aan enkele van de grootste industriële gereedschapsmerken ter wereld.

Naast Professional Bits voor lang en precies schroeven met gewone accuschroevendraaiers maakt SureTorq ook Impact Bits. Deze bits zijn speciaal ontwikkeld voor slagschroevendraaiers. Dankzij de torsiezone worden de belastingpieken bij deze machines opgevangen en krachten gelijkmatiger verdeeld. Hierdoor worden trillingen verminderd en wordt de levensduur van de bits verlengd. Kortom, met SureTorq bits kunt u gewoon lekker doorwerken.

RvS Tools weet waar het om draait!

 RvS blog