Kreg

Kreg

Kreg is producent van zeer kwalitatief houtbewerkingsgereedschap, ontwikkeld door vakmensen met een achtergrond in houtbewerking. Van houtbewerkers, voor houtbewerkers.

Het merk staat vooral bekend om de innovatieve oplossingen in houtverbindingsproducten, gemaakt op duurzaamheid. Als u een product van Kreg koopt, kunt u ervan uitgaan dat u er lang plezier van heeft.

Kreg Pocket-Hole Jig 720 Pro

De Kreg Pocket-Hole Jig 720 Pro is hét professionele, snelle én efficiënte verbindingssysteem met premium accessoires. Met dit systeem maakt u zeer stevige pocket-holes in materialen met een minimale dikte van 13 tot 38 mm. Het systeem is horizontaal én verticaal te gebruiken. Zo kunt u pocket holes maken hoe u maar wilt.

Dankzij allerlei slimme toevoegingen is dit een echte alleskunner. De Docking Station zorgt voor meer steun voor groter materiaal én meer opslagruimte. De materiaalstop is handig bij herhaalde werkzaamheden en de stalen klem is ideaal om uw verbindingssysteem aan de werkbank te klemmen. Dit maakt het geheel tot een compleet en professioneel verbindingssysteem voor op uw werkbank.

Naast deze accessoires wordt het systeem geleverd met een afzuigstuk, schroefbits, maar liefst 160 Pocket-Hole schroeven én een projectplan. U kunt dus meteen aan de slag!

Pocket-Hole Jig 720 Pro

Kreg Concealed Hinge Jig boormal voor potscharnieren

Maak het monteren van kastdeuren eenvoudig! De Kreg® Concealed Hinge Jig biedt een eenvoudige en professionele oplossing voor het boren van gaten voor potscharnieren. De mal is zo ontworpen dat hij intuïtief kan worden bediend door beginners, maar ook robuust genoeg is voor intensief professioneel gebruik.

Of u nu een enkele kastdeur installeert of deuren voor een volledige keuken monteert, deze mal levert betrouwbare, consistente resultaten. Dankzij een nauwkeurige uitlijning passen uw (keuken)deuren perfect.

Concealed Hinge Jig