Garantie Tormek

» Registreer hier uw Tormek slijpmachine

5 + 3 jaar garantie!
U krijgt standaard vijf jaar garantie op uw Tormek T-8 slijpmachine. Als u uw machine registreert krijgt u nog eens drie jaar extra garantie!

“We ontwikkelen en verfijnen al meer dan 40 jaar slijpmachines volgens de werkwijze Tormek. Ons streven is altijd geweest om een functioneel systeem te leveren waarmee u gemakkelijk uw snijgereedschap kunt slijpen en waarmee u een geweldig resultaat behaalt. Wij zijn ervan overtuigd dat de machine vele jaren aan uw slijpbehoeften voldoet en zijn trots op de garantietermijn van onze machines, die ongeëvenaard is op de markt.”

Voor slijpmallen, accessoires en reserveonderdelen geldt een garantie van twee jaar.

Voorwaarden garantie
De Tormek-garantie is geldig bij overhandiging van het aankoopbewijs en dekt alle onderdelen van uw Tormek-machine tegen materiaal- en/of fabricagefouten. De garantie staat garant voor de werking van uw machine, maar claims vanwege normale slijtage, verkeerd gebruik en verwaarlozing worden niet gedekt. Vrachtkosten vallen niet onder de garantie. In geval van een garantieclaim moet het serienummer altijd worden vermeld.

Garantie via uw dealer
Heeft u problemen met uw Tormek machine? Neem dan contact op met Baptist Arnhem. Wij overleggen met Tormek en zorgen voor de reparatie van uw machine of de vervanging van een onderdeel.

Heeft u vragen? Dan kunt u altijd contact opnemen met Baptist Arnhem.

» Registreer hier uw Tormek slijpmachine

» Bekijk onze algemene garantiepagina