Baptist Weekendshow

Bekijk het programma  Veelgestelde vragen

Bedankt voor uw bezoek op de Baptist Weekendshow. Bekijk de aftermovie.

Baptist Arnhem is gestart in 1984. Dat betekent dat wij dit jaar ons 40-jarig jubileum vieren!

Al vrij snel na de oprichting van de winkel werd Baptist een begrip in Arnhem en omstreken. Door de jaren heen én door het internet zijn we nu klanten uit heel Nederland en België van dienst. Ook steeds meer klanten uit andere Europese landen weten ons inmiddels te vinden. 

Baptist is al lange tijd meer dan alléén een winkel. Het is een ontmoetingsplek voor houtbewerkers, een plek waar kennis wordt uitgewisseld, workshops worden georganiseerd en prachtige nieuwe hobby's ontstaan. We hebben ontzettend veel leuke klanten mogen ontvangen en daaruit zijn ook heel mooie, blijvende klantrelaties ontstaan.

We willen al onze klanten daarom enorm bedanken voor het vertrouwen dat aan ons is gegeven. Laten we samen ons jubileum vieren! 

Baptist Weekendshow zaterdag 25 en zondag 26 mei 2024

Het jubileum is voor ons een mooi moment om deze gezamenlijke rijke geschiedenis en gedeelde passie voor houtbewerking te vieren. Wellicht kunt u zich de Baptist Weekendshows uit het verleden nog herinneren. De laatste keer was in 2008. Nu doen we er een schepje bovenop. In het weekend van zaterdag 25 en zondag 26 mei 2024 hebben wij twee ruime zalen (3000 m²) en een buitenruimte op Papendal beschikbaar om het grootste houtbewerkingsevenement uit de geschiedenis van Baptist te organiseren.

Op de Baptist Weekendshow staan ruim 60 stands. Hier zullen leveranciers uit de VS, Canada, Japan, meerdere Europese landen en uiteraard uit Nederland zich presenteren en productdemonstraties geven. Daarnaast zijn er demonstraties door cursuscentra uit heel Nederland, ambachtsmannen en -vrouwen uit ons netwerk en diverse scholen. Zo is er enorm veel te beleven.

Het programma is bekend en de ticketverkoop is gestart! Houd onze nieuwsbrief en website goed in de gaten!

Locatie: Sporthotel Papendal, Papendallaan 3, Arnhem
Wanneer: zaterdag 25 en zondag 26 mei 2024
Openingstijden: beide dagen van 10.00 tot 16.00 uur
Dagticket: € 10,- (tot 12 jaar gratis entree)
Parkeren is gratis. 

Per dag zijn er 2.500 kaarten beschikbaar, op is op. Kinderen tot 12 jaar mogen zonder kaartje naar binnen. Kaarten kunnen niet geruild of geretourneerd worden. 

Papendal

 

 

Houd deze pagina in de gaten voor nieuwe updates of schrijf u hieronder in voor de nieuwsbrief.

Tip! Boek een overnachting en maak er een weekend Arnhem van. 

Bezoek het centrum van Arnhem en loop eenvoudig het groene en heuvelachtige Park Sonsbeek in, met het aangelegen Nederlands Watermuseum. Iets buiten het centrum vind je Museum Arnhem, dierentuin Burgers' Zoo en het Nederlands Openluchtmuseum. En natuurlijk liggen het Airborne Museum en het Nationale park De Hoge Veluwe met het Kröller-Müller Museum niet ver weg. Welkom!

Arnhem is de thuisbasis van makers en bouwers. Een groene stad waar 'duurzaam' een werkwoord is. De stad van mensen die een slag kunnen verliezen én die zich nooit gewonnen geven. De Gelderse hoofdstad met het gouden én het rauwe randje.

Waar de inwoners de Rijn verlegden om een stad aan de Rijn te zijn. En waar de trolleybus wegreed uit het naoorlogse puin. Waar een grote verscheidenheid aan mensen jaarlijks het verleden herdenkt en bouwt aan de toekomst. Maar bovenal stad van de Ernemmers die kunnen nuilen, niet snel onder de indruk zijn en een groot trots 'hert' (hart) hebben.

Bezoek Arnhem