Metalen lijmtangen

Bekijk het ruime assortiment aan professionele lijmklemmen bij Baptist. Een goede lijmklem kunt u voor verschillende toepassingen gebruiken. Dit maakt een veelzijdig hulpstuk voor op de werkplaats. In het assortiment zit een ruime variatie tussen grote en kleine lijmklemmen in verschillende prijsklassen. Ook bieden wij enkele lijmklemmen sets aan waarmee u voor elke toepassing het juiste klemgereedschap heeft.

Op deze pagina vindt u zowel metalen als houten lijmtangen. Met de metalen lijmklem heeft u doorgaans een erg sterke klemkracht. Wanneer u echter uw werkstuk voorzichtiger en met minder risico op beschadigingen wilt klemmen, dan kunt u het best voor de houten lijmklem kiezen.

Snellijmtang
Naast metalen lijmklemmen en houten lijmklemmen kunt u bij ons ook snellijmtangen vinden. Deze zijn ideaal, omdat ze met één hand te bedienen zijn en erg gemakkelijk in het gebruik. Waar de snellijmtang uitblinkt in efficiëntie en gemak gaat dit ten koste van de klemkracht ten opzichte van bijvoorbeeld een metalen lijmklem. De snellijmtang gebruikt u daarom voor het wat lichtere werk.

Wilt u advies over welke lijmtang u moet gebruiken? U kunt in dat geval altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder zodat u zeker weet dat u de juiste lijmklem koopt voor uw toepassing.

Lijmklemmen van Bessey, Piher, Kreg en meer
Ons assortiment wordt continu geactualiseerd met de beste klemmen van merken zoals Bessey, Piher, Irwin Quickgrip, Kreg en Klemmsia. Hierdoor hebben wij altijd de meest kwalitatieve lijmklemmen en voldoende variatie in producten. We houden een ruime voorraad aan van deze populaire lijmklemmen, waardoor uw bestelling meestal meteen verzonden kan worden.