Workshops meubelmaken met Hout onder Handen oktober 2019

Wil je eens proberen of meubelmaken iets voor jou is? Of heb je vragen over je gereedschap of een werkwijze? Op zaterdag 5 oktober 2019 verzorgen wij in samenwerking met cursuswerkplaats Hout onder Handen uit Renkum een introductieworkshop ambachtelijk meubelmaken.

In drie uur laten we je kennismaken met alle handgereedschappen die nodig zijn om een houtverbinding te maken, zoals meet- en aftekengereedschap, schaven, zagen en beitels. Er is ruim de gelegenheid om vragen te stellen over de gereedschappen en gebruikte methodes.

De workshops vinden plaats in de cursusruimte van onze winkel in Arnhem. We werken met groepen van maximaal 6 deelnemers.

Deze volledig verzorgde workshops zijn inclusief: hout, gebruik gereedschappen, koffie/thee en intensieve begeleiding!

Datum en tijd
- Ochtend workshop zaterdag 5 oktober van 10.00 tot 13.00 uurVOL!
- Middag workshop zaterdag 5 oktober van 14.00 tot 17.00 uur - VOL!

Kosten: € 59,- incl. BTW per deelnemer.

Afmelden:
Mocht je onverhoopt toch niet kunnen, meld je dan uiterlijk tot twee weken voor de workshop af. Dat kan per e-mail naar: titus@baptist.nl. We retourneren je dan het volledige bedrag. Meld je je binnen twee weken voor aanvang af, dan brengen wij 50% van de workshopkosten in rekening.

Na deze workshop de smaak te pakken? Kies dan voor een vervolgcursus bij Hout onder Handen. Kijk voor meer informatie over zijn cursussen op www.houtonderhanden.nl.

Bij aanmelding voor deze workshop ga je er mee akkoord, dat er door een van onze medewerkers foto's worden gemaakt. Deze foto's kunnen worden gebruikt voor promotionele doeleinden. Wil je liever niet op de foto? Geef dit dan aan bij de desbetreffende medewerker.

Contact
Telefoon: 026-4451644
Adres: Vlamoven 32
Postcode: 6826 TN
Plaats: Arnhem

Website Hout onder Handen