Workshops houtdraaien met Peter Peer november 2019

Zelf ervaren wat houtdraaien nu écht is? Eindelijk een draaibank kopen, of zijn er nog twijfels? Op zoek naar duidelijke informatie en actieve begeleiding?

Peter Peer is een zeer ervaren houtdraaier. Op een kalme, maar zeer enthousiaste wijze leert hij u de beginselen van het houtdraaien. U leert veilig werken met de houtdraaibank en de gereedschappen. Peter demonstreert hoe u van een balk een cilinder maakt en daar vormen in aanbrengt. Ga tijdens deze interactieve workshops zelf aan de slag en ervaar hoe ontzettend leuk houtdraaien is! 

De workshops vinden plaats in de cursusruimte van onze winkel in Arnhem. U hebt de keuze uit verschillende dagen en tijdstippen. We werken met kleine groepen van maximaal vijf deelnemers.

Deze volledig verzorgde workshops zijn inclusief: hout, gebruik gereedschappen, koffie/thee en intensieve begeleiding!

Korte workshops
Dit weekend zullen er vier workshops plaatsvinden. Dit zijn 3 uur durende workshops waarin u de beginselen van het houtdraaien leert.

Data:
- Ochtend workshop donderdag 21 november van 9.30 tot ca. 12.30 uur - VOL!
- Middag workshop donderdag 21 november van 13.30 tot ca. 16.30 uur - VOL!
- Ochtend workshop vrijdag 22 november van 9.30 tot ca. 12.30 uur - VOL!
- Middag workshop vrijdag 22 november van 13.30 tot ca. 16.30 uur - VOL!
- Ochtend workshop zaterdag 23 november van 9.30 tot ca. 12.30 uur - VOL!
- Middag workshop zaterdag 23 november van 13.30 tot ca. 16.30 uur - VOL!

Kosten: € 59,- incl. BTW per deelnemer.

Afmelden:
Mocht u onverhoopt toch niet kunnen, meldt u zich dan uiterlijk tot twee weken voor de workshop af. Dat kan per e-mail naar: titus@baptist.nl. We retourneren u dan het volledige bedrag. Meldt u zich binnen twee weken voor aanvang af, dan brengen wij 50% van de workshopkosten in rekening.

Na deze workshop de smaak te pakken? Kies dan voor een vervolgcursus bij Peter. Kijk voor meer informatie over zijn cursussen op www.peterpeer.nl.

Bij aanmelding voor deze workshop gaat u er mee akkoord dat er foto's van u worden gemaakt. Deze foto's kunnen worden gebruikt voor promotionele doeleinden. Wilt u liever niet op de foto? Geef dit dan aan bij de desbetreffende medewerker.

Contact
Telefoon: 026-4451644
Adres: Vlamoven 32
Plaats: Arnhem