Workshop: Waaiervogels maken met Sandra Witteman april 2023

Uw eigen unieke waaiervogel leren maken? Dat kan! Op zaterdag 29 april komt Sandra Witteman naar Baptist Arnhem om een dagworkshop waaiervogels maken te geven! 

Waaiervogels, ook wel bekend als fan birds, zijn houten vogeltjes die er wellicht een beetje complex uit zien, maar toch écht te maken zijn uit één blok rechthoekig vers hout. 
Stap voor stap legt Sandra u uit hoe u zo’n prachtige waaiervogel maakt. U gaat aan de slag met verschillende handgereedschappen, zoals het splijtmes, houtsnijmes, de beitel en guts, en leert deze bijzondere techniek toe te passen. 

Enige ervaring met houtsnijden is voor deze workshop een pre. 

De dagworkshop waaiervogels maken met Sandra Witteman vindt plaats in onze cursusruimte, deze bevindt zich op zo’n 100 meter van onze winkel in Arnhem. We werken met een groep van maximaal zes deelnemers.

Deze volledig verzorgde workshop is inclusief: hout, gebruik gereedschappen, koffie/thee, lunch en intensieve begeleiding!

Datum en tijd
- Zaterdag 29 april van 09:30 uur tot ca. 16:30 uur - vol!

Kosten 
€ 105,- incl. btw per deelnemer

Aanmelden
Wilt u deelnemen aan deze workshop, ‘bestel’ en betaal deze dan via onze webwinkel. In de week voor deelname aan deze workshop ontvangt u een e-mail met praktische informatie.

We zien u graag op zaterdag 29 april!

Afmelden
Mocht u onverhoopt toch niet kunnen, meld u dan uiterlijk tot twee weken voor de workshop af. Dat kan per e-mail naar: support@baptist.nl. We retourneren u dan het volledige bedrag. Meldt u zich binnen twee weken voor aanvang af, dan brengen wij 50% van de workshopkosten in rekening.

Bij aanmelding voor deze workshop gaat u ermee akkoord, dat er door een van onze medewerkers foto's worden gemaakt. Deze foto's kunnen worden gebruikt voor promotionele doeleinden. Wilt u liever niet op de foto? Geef dit dan aan bij de desbetreffende medewerker.

Contact
Telefoon: 026-3512856
Adres: Vlamoven 32
Postcode: 6826 TN
Plaats: Arnhem

Instagram Sandra Witteman