Workshop: Slijpen en wetten met de Schrijn november 2023 - vol!

Goed snijdend gereedschap is het halve werk. Maar hoe houdt u uw gereedschap nou goed scherp? U leert het op dinsdag 7 november 2023. Dan komt Ronald Bruijn van meubelmakerij de Schrijn introductieworkshops slijpen en wetten geven!

Tijdens deze drie uur durende introductieworkshop gaat u aan de slag met het handmatig slijpen en wetten van schaaf- en steekbeitels. Neem uw eigen schaaf- of steekbeitel mee. Andere soorten gereedschap, zoals gutsen, worden niet behandeld. Er is ruim de gelegenheid om vragen te stellen over de gebruikte methodes. 

De workshops slijpen en wetten met De Schrijn vinden plaats in onze cursusruimte, deze bevindt zich op zo'n 100 meter afstand van onze winkel in Arnhem. U heeft de keuze uit een ochtend- of middagsessie. We werken met groepen van maximaal acht deelnemers.

Deze volledig verzorgde workshops zijn inclusief: gebruik gereedschappen, koffie/thee en intensieve begeleiding!

Datum en tijd
- Dinsdag 7 november van 09:30 tot ca. 12:30 uur - VOL!
- Dinsdag 7 november van 13:30 tot ca. 16:30 uur - VOL!

Kosten
€ 79,- incl. btw per deelnemer.

Aanmelden
Wilt u deelnemen aan één van de workshops, ‘bestel’ en betaal deze dan via onze webwinkel. In de week voor deelname aan de workshop ontvangt u een e-mail met praktische informatie.

We zien u graag op dinsdag 7 november!

Afmelden
Mocht u onverhoopt toch niet kunnen, meld u dan uiterlijk tot twee weken voor de workshop af. Dat kan per e-mail naar: support@baptist.nl. We retourneren u dan het volledige bedrag. Meldt u zich binnen twee weken voor aanvang af, dan brengen wij 50% van de workshopkosten in rekening. Meldt u zich binnen vier dagen van de workshop af dan brengen wij 100% van de workshopkosten in rekening.

Na deze workshop de smaak te pakken? Kies dan voor een vervolgcursus bij meubelmakerij De Schrijn. Klik hier voor de cursussen. 

Bij aanmelding voor deze workshop gaat u ermee akkoord, dat er door een van onze medewerkers foto's worden gemaakt. Deze foto's kunnen worden gebruikt voor promotionele doeleinden. Wilt u liever niet op de foto? Geef dit dan aan bij de desbetreffende medewerker.

Contact
Telefoon: 026-3512856
Adres: Vlamoven 32
Postcode: 6826 TN
Plaats: Arnhem

Workshops slijpen en wetten
Website de Schrijn