Workshop: Sieraden maken met Studio Mooibos november 2020

Lijkt het u leuk om uw eigen sieraden van hout te maken? Dat kan! Op zaterdag 7 november verzorgen wij in samenwerking met Studio Mooibos twee workshops sieraden maken.

Samen met Studio Mooibos gaat u in deze workshop aan de slag met houtdraaien en andere technieken. U creëert uw eigen unieke houten ringen, oorbellen of ketting. Al het benodigde materiaal is aanwezig en doordat de groep klein blijft, is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht.

Studio Mooibos creëert stoere handgemaakte houten sieraden. Eigenaar van Studio Mooibos is Mariëlle, maar alle producten worden samen met Hans gecreëerd en gemaakt. Deze dochter en vader zijn het team achter Studio Mooibos.

De workshops bij Baptist duren ca. 3 uur en u hebt de keuze uit een ochtend en middag sessie. We werken met een groep van maximaal 6 deelnemers. De workshops zijn inclusief: hout, gebruik gereedschappen, koffie/thee en een intensieve begeleiding!

De workshops worden bij Baptist gehouden in een ruimte waarin we de 1,5 meter afstand maatregel kunnen waarborgen. Samen houden we rekening met uw en onze gezondheid. 

Liever een hele dag workshop? Dat kan natuurlijk ook! Neem dan contact op met Hans en/of Mariëlle Wisselink via www.studiomooibos.nl/.

Datum en tijden: 
- Zaterdag 7 november van 9.30 uur tot 12.30 uur -GECANCELD!
- Zaterdag 7 november van 13.30 uur tot 16.30 uur  GECANCELD!

Kosten: 
€ 60,- incl. btw per deelnemer.

Aanmelden:
Wilt u deelnemen aan één van de twee workshops, ‘bestel’ en betaal deze dan via onze webwinkel.

We zien u graag op zaterdag 7 november!

Mocht u onverhoopt toch niet kunnen, meldt u zich dan uiterlijk tot twee weken voor de workshop af. Dat kan per e-mail naar: titus@baptist.nl. We retourneren u dan het volledige bedrag. Meldt u zich binnen twee weken voor aanvang af, dan brengen wij 50% van de workshopkosten in rekening.

Bij aanmelding voor deze workshop gaat u er mee akkoord dat er foto's van u worden gemaakt. Deze foto's kunnen worden gebruikt voor promotionele doeleinden. Wilt u liever niet op de foto? Geef dit dan aan bij de desbetreffende medewerker.

Contact
Telefoon: 026-4451644
Adres: Vlamoven 32
Plaats: Arnhem

Workshop sieraden maken
Workshops Studio Mooibos