Workshop: Schaven met De Schrijn april 2023

Wilt u op een leuke en informatieve manier leren schaven? Dat kan! Op zaterdag 1 april verzorgen wij in samenwerking met Ralph Herbers van De Schrijn workshops schaven.

Deze drie uur durende workshops bestaan uit een mooie combinatie van theorie en praktijk. U leert de schaaf zelf in elkaar te zetten en op de correcte manier af te stellen. U gaat actief aan de slag met de schaaf en leert deze op de juiste manier te gebruiken. Ontdek wat voor een prachtige en flinterdunne houtkrullen u kunt maken!

Tijdens deze workshops leert u ook meer over de eigenschappen van hout zoals nerf en structuur en over het onderscheid tussen spinthout en kernhout.

De workhops schaven met De Schrijn vinden plaats in onze cursusruimte, deze bevindt zich op zo'n 100 meter afstand van onze winkel in Arnhem. U heeft de keuze uit een ochtend- of middagsessie. We werken met groepen van maximaal acht deelnemers.

Deze volledig verzorgde workshops zijn inclusief: hout, gebruik gereedschappen, koffie/thee en intensieve begeleiding!

Datum en tijd
- Zaterdag 1 april van 09:30 tot ca. 12:30 uur - VOL!
- Zaterdag 1 april van 13:30 tot ca. 16:30 uur  - VOL!

Kosten
€ 75,- incl. btw per deelnemer.

Aanmelden
Wilt u deelnemen aan één van de workshops, ‘bestel’ en betaal deze dan via onze webwinkel. In de week voor deelname aan de workshop ontvangt u een e-mail met praktische informatie.

We zien u graag op zaterdag 1 april!

Afmelden
Mocht u onverhoopt toch niet kunnen, meld u dan uiterlijk tot twee weken voor de workshop af. Dat kan per e-mail naar: support@baptist.nl. We retourneren u dan het volledige bedrag. Meldt u zich binnen twee weken voor aanvang af, dan brengen wij 50% van de workshopkosten in rekening.

Na deze workshop de smaak te pakken? Kies dan voor een vervolgcursus bij meubelmakerij De Schrijn. Klik hier voor de cursussen. 

Bij aanmelding voor deze workshop gaat u ermee akkoord, dat er door een van onze medewerkers foto's worden gemaakt. Deze foto's kunnen worden gebruikt voor promotionele doeleinden. Wilt u liever niet op de foto? Geef dit dan aan bij de desbetreffende medewerker.

Contact
Telefoon: 026-3512856
Adres: Vlamoven 32
Postcode: 6826 TN
Plaats: Arnhem

Workshops schaven met De Schrijn
Website meubelmakerij De Schrijn