Workshop: Pyrografie met Think Pink Studio oktober 2022

Wilt u eens proberen of pyrografie (houtbranden) iets voor u is? Op zaterdag 15 oktober verzorgen wij in samenwerking met Mascha Bossuyt van Think Pink Studio twee workshops kennismaken met pyrografie.

In 2,5 uur tijd maakt u kennis met pyrografie en de tools van Razertip. Mascha behandelt de beginnerstechnieken en laat u werken met 2 à 3 pyrografiepunten. Er is ook de gelegenheid om vragen te stellen over de gereedschappen en gebruikte methodes.

De workshops pyrografie met Think Pink Studio vinden plaats in onze cursusruimte, deze bevindt zich op zo'n 100 meter afstand van onze winkel in Arnhem. We werken met een groep van maximaal tien deelnemers.

Deze volledig verzorgde workshops zijn inclusief: hout, gebruik gereedschappen, koffie/thee en intensieve begeleiding!

Datum en tijd
- Zaterdag 15 oktober van 10:00 tot ca. 12:30 uur
- Zaterdag 15 oktober van 13:30 tot ca. 16:00 uur - VOL!

Kosten
€ 55,- incl. btw per deelnemer.

We zien u graag op zaterdag 15 oktober!

Aanmelden
Wilt u deelnemen aan deze workshop, ‘bestel’ en betaal deze dan via onze webwinkel. 

Mocht u onverhoopt toch niet kunnen, meld u dan uiterlijk tot twee weken voor de workshop af. Dat kan per e-mail naar: support@baptist.nl. We retourneren u dan het volledige bedrag. Meldt u zich binnen twee weken voor aanvang af, dan brengen wij 50% van de workshopkosten in rekening.

Na deze workshop de smaak te pakken? Kies dan voor een vervolgcursus bij Think Pink Studio. Klik hier voor meer informatie over de cursussen.

Bij aanmelding voor deze workshop gaat u ermee akkoord dat er foto's van u worden gemaakt. Deze foto's kunnen worden gebruikt voor promotionele doeleinden. Wilt u liever niet op de foto? Geef dit dan aan bij de desbetreffende medewerker.

Contact
Telefoon: 026-3512856
Adres: Vlamoven 32
Postcode: 6826 TN
Plaats: Arnhem

Workshops Pyrografie met Think Pink
Website Think Pink Studio