Workshop: Pyrografie met Think Pink Studio maart 2020

Wilt u eens proberen of pyrografie (brandschilderen) iets voor u is? Op zaterdag 21 maart geeft Mascha Bossuyt van Think Pink Studio twee workshops kennismaken met pyrografie in onze winkel in Arnhem.

In 2,5 uur laten we u kennismaken met pyrografie en de tools van Razertip. Mascha behandelt de beginnerstechnieken en laat u werken met 2 à 3 pyrografiepunten. Er is ook de gelegenheid om vragen te stellen over de gereedschappen en gebruikte methodes.

De workshops vinden plaats in de cursusruimte van onze winkel in Arnhem. De workshop duurt 2,5 uur. We werken met kleine groepen van maximaal 5 deelnemers.

Deze volledig verzorgde workshops zijn inclusief: hout, gebruik gereedschappen, koffie/thee en intensieve begeleiding!

Datum en tijd
- Zaterdag 21 maart van 10.00 uur tot 12.30 uur
- Zaterdag 21 maart van 13.30 uur tot 16.00 uur - VOL!

Gecanceld i.v.m. het Coronavirus. Inschrijven is niet meer mogelijk.

Kosten
€ 49,- incl. btw per deelnemer.

Aanmelden:
Wilt u deelnemen aan deze workshop, ‘bestel’ en betaal deze dan via onze webwinkel. We zien u graag op zaterdag 21 maart!

Mocht u onverhoopt toch niet kunnen, meldt u zich dan uiterlijk tot twee weken voor de workshop af. Dat kan per e-mail naar: titus@baptist.nl. We retourneren u dan het volledige bedrag. Meldt u zich binnen twee weken voor aanvang af, dan brengen wij 50% van de workshopkosten in rekening.

Bij aanmelding voor deze workshop gaat u er mee akkoord dat er foto's van u worden gemaakt. Deze foto's kunnen worden gebruikt voor promotionele doeleinden. Wilt u liever niet op de foto? Geef dit dan aan bij de desbetreffende medewerker.

Contact
Telefoon: 026-4451644
Adres: Vlamoven 32
Plaats: Arnhem

Workshops pyrografie
Boek een vervolgworkshop bij Think Pink Studio