Workshop: Pyrografie met Think Pink Studio april en mei 2022

Wilt u eens proberen of pyrografie (houtbranden) iets voor u is? Of heeft u al enige ervaring en wilt u meer leren over pyrografie? Op zaterdag 9 april en zaterdag 7 mei geeft Mascha Bossuyt van Think Pink Studio workshops in onze winkel in Arnhem. U heeft dit seizoen de keuze uit twee verschillende workshops: kennismaken met pyrografie en thema pyrografie.

Kennismaken met pyrografie

Tijdens deze workshop laten we u in 2,5 uur kennismaken met pyrografie en de tools van Razertip. Mascha behandelt de beginnerstechnieken en laat u werken met 2 à 3 pyrografiepunten. Er is ook de gelegenheid om vragen te stellen over de gereedschappen en gebruikte methodes.

De workshops vinden plaats in de cursusruimte van onze winkel in Arnhem. De workshop duurt 2,5 uur. We werken met groepen van maximaal 10 deelnemers.

Deze volledig verzorgde workshops zijn inclusief: hout, gebruik gereedschappen, koffie/thee en intensieve begeleiding!

Datum en tijd:
(TP1) Zaterdag 9 april van 10.00 tot 12.30 uur   
(TP2) Zaterdag 9 april van 13.30 tot 16.00 uur - VOL!
(TP3) Zaterdag 7 mei van 10.00 tot 12.30 uur - VOL!

En, bekijk hieronder de zaterdagmiddag thema workshop!

Kosten
€ 55,- incl. btw per deelnemer.

Thema workshop pyrografie 'handletteren en citaten'

Op zaterdag 7 mei geeft Mascha Bossuyt van Think Pink Studio 's middags een thema workshop pyrografie 'handletteren en citaten' in onze winkel in Arnhem. Wilt u proberen of pyrografie iets voor u is? Of heeft u al ervaring met pyrografie en wilt u er graag meer over leren? Dan is deze workshop de juiste keuze voor u! 

In 2,5 uur tijd leert u meer over pyrografie en de tools van Razertip. Mascha laat u werken met verschillende pyrografiepunten om een mooi cadeau te maken voor uzelf of bijvoorbeeld voor Moederdag. U leert met verschillende technieken om te handletteren en citatenbordjes te maken. Uiteraard is er voldoende gelegenheid om vragen te stellen over de gereedschappen en gebruikte methodes. Een ontzettend leerzame en speciale workshop voor beginners én voor mensen die al wat meer ervaring hebben. 

De workshop vindt plaats in de cursusruimte van onze winkel in Arnhem. De workshop duurt 2,5 uur. We werken met groepen van maximaal 10 deelnemers.

De workshop wordt bij Baptist gehouden in een ruimte waarin we de 1,5 meter afstand maatregel kunnen waarborgen. Samen houden we rekening met uw en onze gezondheid. 

Deze volledig verzorgde workshop is inclusief: hout, gebruik gereedschappen, koffie/thee en intensieve begeleiding!

Datum en tijd
(TP4) Zaterdag 7 mei van 13.30 tot 16.00 uur

Kosten
€ 55,- incl. btw per deelnemer.

Aanmelden:
Wilt u deelnemen aan deze workshop, ‘bestel’ en betaal deze dan via onze webwinkel. We zien u graag op zaterdag 9 april of zaterdag 7 mei!

Mocht u onverhoopt toch niet kunnen, meld u dan uiterlijk tot twee weken voor de workshop af. Dat kan per e-mail naar: support@baptist.nl. We retourneren u dan het volledige bedrag. Meldt u zich binnen twee weken voor aanvang af, dan brengen wij 50% van de workshopkosten in rekening.

Bij aanmelding voor deze workshop gaat u ermee akkoord dat er foto's van u worden gemaakt. Deze foto's kunnen worden gebruikt voor promotionele doeleinden. Wilt u liever niet op de foto? Geef dit dan aan bij de desbetreffende medewerker.

Contact
Telefoon: 026-3512856
Adres: Vlamoven 32
Postcode: 6826 TN
Plaats: Arnhem

Workshops Pyrografie met Think Pink
Boek een vervolgworkshop bij Think Pink Studio