Workshop: Meubelmaken met Hout onder Handen november 2022

Wilt u eens proberen of meubelmaken iets voor u is? Heeft u vragen over uw gereedschap of werkwijze? Op zaterdag 19 november 2022 verzorgen wij in samenwerking met cursuswerkplaats Hout onder Handen uit Renkum introductieworkshops ambachtelijk meubelmaken.

In deze drie uur durende workshop maakt u kennis met de handgereedschappen die nodig zijn om een houtverbinding te maken, zoals meet- en aftekengereedschap, schaven, zagen en beitels. Er is ruime gelegenheid om vragen te stellen over de gereedschappen en gebruikte methodes.

De workshops meubelmaken met Hout onder Handen vinden plaats in onze cursusruimte, deze bevindt zich op zo'n 100 meter afstand van onze winkel in Arnhem. U hebt de keuze tussen een ochtend- of middagsessie. We werken met groepen van maximaal acht deelnemers.

Deze volledig verzorgde workshops zijn inclusief: hout, gebruik gereedschappen, koffie/thee en intensieve begeleiding!

Datum en tijd
- Zaterdag 19 november van 09:30 uur tot ca. 12:30 uur - vol!
- Zaterdag 19 november van 13:30 uur tot ca. 16:30 uur - vol!

Kosten 
€ 69,- incl. btw per deelnemer.

Aanmelden
Wilt u deelnemen aan één van de workshops, ‘bestel’ en betaal deze dan via onze webwinkel.

We zien u graag op zaterdag 19 november!

Afmelden
Mocht u onverhoopt toch niet kunnen, meld u dan uiterlijk tot twee weken voor de workshop af. Dat kan per e-mail naar: support@baptist.nl. We retourneren u dan het volledige bedrag. Meldt u zich binnen twee weken voor aanvang af, dan brengen wij 50% van de workshopkosten in rekening.

Na deze workshop de smaak te pakken? Kies dan voor een vervolgcursus bij Hout onder Handen. Klik hier voor meer informatie over zijn cursussen.

Bij aanmelding voor deze workshop gaat u ermee akkoord, dat er door een van onze medewerkers foto's worden gemaakt. Deze foto's kunnen worden gebruikt voor promotionele doeleinden. Wilt u liever niet op de foto? Geef dit dan aan bij de desbetreffende medewerker.

Contact
Telefoon: 026-4451644
Adres: Vlamoven 32
Postcode: 6826 TN
Plaats: Arnhem

Workshops Meubelmaken met Hout onder handen
Website Hout onder Handen