Workshop: Meubelmaken met Hout onder Handen april 2022

Wilt u eens proberen of meubelmaken iets voor u is? Heeft u vragen over uw gereedschap of werkwijze? Op zaterdag 16 april 2022 verzorgen wij in samenwerking met cursuswerkplaats Hout onder Handen uit Renkum introductieworkshops ambachtelijk meubelmaken.

In drie uur laten we u kennismaken met alle handgereedschappen die nodig zijn om een houtverbinding te maken, zoals meet- en aftekengereedschap, schaven, zagen en beitels. Er is ruim de gelegenheid om vragen te stellen over de gereedschappen en gebruikte methodes.

De workshops vinden plaats in de cursusruimte van onze winkel in Arnhem. We werken met groepen van maximaal 8 deelnemers.

Deze volledig verzorgde workshops zijn inclusief: hout, gebruik gereedschappen, koffie/thee en intensieve begeleiding!

Datum en tijd:
(HH1) Zaterdag 16 april van 9.30 uur tot 12.30 uur VOL!
(HH2) Zaterdag 16 april van 13.30 uur tot 16.30 uur - Vol!

Kosten: 
€ 69,- incl. btw per deelnemer.

Aanmelden:
Wilt u deelnemen aan één van de workshops, ‘bestel’ en betaal deze dan via onze webwinkel.

We zien u graag op zaterdag 16 april!

Afmelden:
Mocht u onverhoopt toch niet kunnen, meld u dan uiterlijk tot twee weken voor de workshop af. Dat kan per e-mail naar: support@baptist.nl. We retourneren u dan het volledige bedrag. Meldt u zich binnen twee weken voor aanvang af, dan brengen wij 50% van de workshopkosten in rekening.

Na deze workshop de smaak te pakken? Kies dan voor een vervolgcursus bij Hout onder Handen. Kijk voor meer informatie over zijn cursussen op www.houtonderhanden.nl.

Bij aanmelding voor deze workshop gaat u ermee akkoord, dat er door een van onze medewerkers foto's worden gemaakt. Deze foto's kunnen worden gebruikt voor promotionele doeleinden. Wilt u liever niet op de foto? Geef dit dan aan bij de desbetreffende medewerker.

Contact
Telefoon: 026-3512856
Adres: Vlamoven 32
Postcode: 6826 TN
Plaats: Arnhem

Workshops Meubelmaken met Hout onder handen
Website Hout onder Handen