Workshop: Kumiko met Douwe van Willigen mei 2023

Wilt u de kunst van kumiko leren? Dat kan! Op vrijdag 12 mei en zaterdag 13 mei komt Douwe van Willigen naar Baptist Arnhem om workshops kumiko te geven!

Kumiko is een Japanse techniek om houtverbindingen te maken, zónder schroeven, spijkers of lijm te gebruiken. Een kumikopaneel bestaat uit kleine houten onderdelen die op maat gezaagd worden en als een puzzel in elkaar worden gezet.

Tijdens deze vier uur durende workshops legt Douwe u stap voor stap uit hoe deze techniek in elkaar steekt. U gaat aan de slag met verschillende handgereedschappen, zoals de beitel en de Japanse zaag.

De workshops kumiko met Douwe van Willigen vinden plaats in onze cursusruimte, deze bevindt zich op zo’n 100 meter van onze winkel in Arnhem. U heeft de keuze uit twee verschillende dagen. We werken met een groep van maximaal vijf deelnemers.

Deze volledig verzorgde workshops zijn inclusief: hout, gebruik gereedschappen, koffie/thee en intensieve begeleiding!

Datum en tijd
- Vrijdag 12 mei van 13:00 tot ca. 17:00 uur - Vol!
- Zaterdag 13 mei van 10:00 tot ca. 14:00 uur - Vol!

Kosten
€ 65,- incl. btw per deelnemer.

Aanmelden
Wilt u deelnemen aan een van deze workshops, ‘bestel’ en betaal deze dan via onze webwinkel. In de week voor deelname aan de workshop ontvangt u een e-mail met praktische informatie.

Graag tot dan!

Afmelden
Mocht u onverhoopt toch niet kunnen, meld u dan uiterlijk tot twee weken voor de workshop af. Dat kan per e-mail naar: support@baptist.nl. We retourneren u dan het volledige bedrag. Meldt u zich binnen twee weken voor aanvang af, dan brengen wij 50% van de workshopkosten in rekening.

Bij aanmelding voor deze workshop gaat u ermee akkoord dat er door een van onze medewerkers foto's worden gemaakt. Deze foto's kunnen worden gebruikt voor promotionele doeleinden. Wilt u liever niet op de foto? Geef dit dan aan bij de desbetreffende medewerker.

Contact
Telefoon: 026-3512856
Adres: Vlamoven 32
Postcode: 6826 TN
Plaats: Arnhem

Workshops kumiko met Douwe van Willigen
Instagram Douwe van Willigen