Workshop: Kruishout maken met Hout onder Handen mei 2023

Wilt u leren houtverbindingen maken? Aan de slag met verschillende meubelmaaktechnieken? Dat kan! Op zaterdag 20 mei verzorgen wij in samenwerking met Eisse van Hoving van cursuswerkplaats Hout onder Handen uit Renkum een dagworkshop kruishout maken! 

Leer als beginnende houtbewerker diverse technieken en aan het einde van de dag gaat u met uw eigen werkstuk naar huis! Tijdens deze dagworkshop gaat u aan de slag met het maken van een enkel kruishout met een kraspen en wig. U werkt met verschillende handgereedschappen die gebruikt worden tijdens het meubelmaken om een houtverbinding te maken. Zo werkt u onder andere met meet- en aftekengereedschap, zaag, beitel, rasp en verschillende soorten schaven. 

Stap voor stap leert Eisse u de verschillende technieken die te pas komen aan het maken van een kruishout. Er is ruim de gelegenheid om vragen te stellen over de gereedschappen en de gebruikte methodes.

Tijdens deze workshop zijn er verschillende soorten hout aanwezig om uw kruishout van te maken en uiteraard wordt er ook aandacht besteed aan het afwerken van uw werkstuk.

De workshop kruishout maken met Hout onder Handen vindt plaats in onze cursusruimte, deze bevindt zich op zo'n 100 meter afstand van onze winkel in Arnhem. We werken met een groep van maximaal acht deelnemers.

Deze volledig verzorgde workshop is inclusief: hout, gebruik gereedschappen, koffie/thee, lunch en intensieve begeleiding!

Datum en tijd
- Zaterdag 20 mei van 09:30 uur tot ca. 16:30 uur - afgelast

Kosten 
€ 125,- incl. btw per deelnemer

Aanmelden
Wilt u deelnemen aan deze workshop, ‘bestel’ en betaal deze dan via onze webwinkel. In de week voor deelname aan deze workshop ontvangt u een e-mail met praktische informatie.

We zien u graag op zaterdag 20 mei!

Afmelden
Mocht u onverhoopt toch niet kunnen, meld u dan uiterlijk tot twee weken voor de workshop af. Dat kan per e-mail naar: support@baptist.nl. We retourneren u dan het volledige bedrag. Meldt u zich binnen twee weken voor aanvang af, dan brengen wij 50% van de workshopkosten in rekening.

Na deze workshop de smaak te pakken? Kies dan voor een vervolgcursus bij Hout onder Handen. Klik hier voor meer informatie over zijn cursussen.

Bij aanmelding voor deze workshop gaat u ermee akkoord, dat er door een van onze medewerkers foto's worden gemaakt. Deze foto's kunnen worden gebruikt voor promotionele doeleinden. Wilt u liever niet op de foto? Geef dit dan aan bij de desbetreffende medewerker.

Contact
Telefoon: 026-3512856
Adres: Vlamoven 32
Postcode: 6826 TN
Plaats: Arnhem

Website Hout onder Handen