Workshop: Houtsnijden met Jan van Harskamp - Houterij de Specht oktober 2022

Op zaterdag 8 oktober 2022 verzorgen wij in samenwerking met Jan van Harskamp van Houterij de Specht uit Zetten introductieworkshops houtsnijden.

Tijdens deze drie uur durende workshops laat Jan u kennismaken met de handgereedschappen die gebruikt worden bij het houtsnijden. Door middel van reliëfhoutsnijden gaat u een prachtige bloem maken. Hier komen meerdere technieken aan te pas. Er is ruim de gelegenheid om vragen te stellen over de gereedschappen en de gebruikte methodes. 

De workshops van Jan van Harskamp vinden plaats in onze cursusruimte, deze bevindt zich op zo'n 100 meter afstand van onze winkel in Arnhem. U hebt de keuze uit een ochtend- of middagsessie. We werken met groepen van maximaal acht deelnemers.

Deze volledig verzorgde workshops zijn inclusief: hout, gebruik gereedschappen, koffie/thee en intensieve begeleiding!

Datum en tijd
- Zaterdag 8 oktober van 09:30 tot ca. 12:30 uur - VOL!
- Zaterdag 8 oktober van 13:30 tot ca. 16:30 uur - VOL!

Kosten
€ 49,- incl. btw per deelnemer.

Aanmelden
Wilt u deelnemen aan één van de workshops, ‘bestel’ en betaal deze dan via onze webwinkel.

We zien u graag op zaterdag 8 oktober!

Afmelden
Mocht u onverhoopt toch niet kunnen, meld u dan uiterlijk tot twee weken voor de workshop af. Dat kan per e-mail naar: support@baptist.nl. We retourneren u dan het volledige bedrag. Meldt u zich binnen twee weken voor aanvang af, dan brengen wij 50% van de workshopkosten in rekening.

Na deze workshop de smaak te pakken? Kies dan voor een vervolgcursus bij Houterij de Specht. Klik hier voor meer informatie over de cursussen.

Bij aanmelding voor deze workshop gaat u ermee akkoord, dat er door een van onze medewerkers foto's worden gemaakt. Deze foto's kunnen worden gebruikt voor promotionele doeleinden. Wilt u liever niet op de foto? Geef dit dan aan bij de desbetreffende medewerker.

Contact
Telefoon: 026-3512856
Adres: Vlamoven 32
Postcode: 6826 TN
Plaats: Arnhem

Workshops Houtsnijden met Jan van Harskamp
Website Houterij de Specht