Workshop: Houtsnijden met Jan van Harskamp - Houterij de Specht april en mei 2022

Op zaterdag 9 april en zaterdag 7 mei 2022 verzorgen wij in samenwerking met Jan van Harskamp van Houterij de Specht uit Zetten een introductieworkshop houtsnijden.

In drie uur laten we u kennismaken met alle handgereedschappen die gebruikt worden bij het houtsnijden. U gaat een bloem houtsnijden, hier komen alle technieken aan te pas. Er is ruim de gelegenheid om vragen te stellen over de gereedschappen en gebruikte methodes.

De workshops vinden plaats in de cursusruimte van onze winkel in Arnhem. We werken met groepen van maximaal 8 deelnemers.

Deze volledig verzorgde workshops zijn inclusief: hout, gebruik gereedschappen, koffie/thee en intensieve begeleiding!

Datum en tijd:
(JH1) Zaterdag 9 april van 9.30 tot 12.30 uur- Vol!
(JH2) Zaterdag 9 april van 13.30 tot 16.30 uur  - VOL!

(JH3) Zaterdag 7 mei van 09.30 tot 12.30 uur - VOL!
(JH4) Zaterdag 7 mei van 13.30 tot 16.30 uur - VOL!

Kosten: 
€ 49,- incl. btw per deelnemer.

Aanmelden:
Wilt u deelnemen aan één van de workshops, ‘bestel’ en betaal deze dan via onze webwinkel.

We zien u graag op zaterdag 9 april of zaterdag 7 mei!

Afmelden:
Mocht u onverhoopt toch niet kunnen, meld u dan uiterlijk tot twee weken voor de workshop af. Dat kan per e-mail naar: support@baptist.nl. We retourneren u dan het volledige bedrag. Meldt u zich binnen twee weken voor aanvang af, dan brengen wij 50% van de workshopkosten in rekening.

Na deze workshop de smaak te pakken? Kies dan voor een vervolgcursus bij Houterij de Specht. Kijk voor meer informatie over de cursussen op www.houterijdespecht.nl.

Bij aanmelding voor deze workshop gaat u ermee akkoord, dat er door een van onze medewerkers foto's worden gemaakt. Deze foto's kunnen worden gebruikt voor promotionele doeleinden. Wilt u liever niet op de foto? Geef dit dan aan bij de desbetreffende medewerker.

Contact
Telefoon: 026-3512856
Adres: Vlamoven 32
Postcode: 6826 TN
Plaats: Arnhem

Workshops Houtsnijden met Jan van Harskamp
Website Houterij de Specht