Workshop: Houten ring maken met Studio Mooibos mei 2022

Lijkt het u leuk om uw eigen ring van hout te maken? Dat kan! Op zaterdag 14 en 28 mei verzorgen wij in samenwerking met Studio Mooibos workshops houten ring maken.

Samen met Studio Mooibos gaat u in deze workshop aan de slag met houtdraaien en andere technieken. U creëert uw eigen unieke houten ring. Al het benodigde materiaal is aanwezig en doordat de groep klein blijft, is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht.

Studio Mooibos creëert stoere handgemaakte houten sieraden. Eigenaar van Studio Mooibos is Mariëlle, maar alle producten worden samen met Hans gecreëerd en gemaakt. Deze dochter en vader zijn het team achter Studio Mooibos.

De workshops bij Baptist duren ca. 2,5 uur en u hebt de keuze uit verschillende tijdstippen. We werken met een groep van maximaal 8 deelnemers. De workshops zijn inclusief: hout, gebruik gereedschappen, koffie/thee en een intensieve begeleiding!

Liever een hele dag workshop? Dat kan natuurlijk ook! Neem dan contact op met Hans en/of Mariëlle Wisselink via www.studiomooibos.nl/.

Datum en tijden: 
(MB1) Zaterdag 14 mei van 10.00 tot 12.30 uur - VOL!
(MB2) Zaterdag 14 mei van 13.30 tot 16.00 uur - VOL!
(MB3) Zaterdag 28 mei van 10.00 tot 12.30 uur - VOL!

(MB4) Zaterdag 28 mei van 13.30 tot 16.00 uur  - VOL!

Kosten: 
€ 49,- incl. btw per deelnemer.

Aanmelden:
Wilt u deelnemen aan één van de workshops, ‘bestel’ en betaal deze dan via onze webwinkel.

We zien u graag op zaterdag 14 of 28 mei!

Mocht u onverhoopt toch niet kunnen, meld u dan uiterlijk tot twee weken voor de workshop af. Dat kan per e-mail naar: support@baptist.nl. We retourneren u dan het volledige bedrag. Meldt u zich binnen twee weken voor aanvang af, dan brengen wij 50% van de workshopkosten in rekening.

Bij aanmelding voor deze workshop gaat u ermee akkoord dat er foto's van u worden gemaakt. Deze foto's kunnen worden gebruikt voor promotionele doeleinden. Wilt u liever niet op de foto? Geef dit dan aan bij de desbetreffende medewerker.

Contact
Telefoon: 026-3512856
Adres: Vlamoven 32
Postcode: 6826 TN
Plaats: Arnhem

Workshops houten ring maken
Workshops Studio Mooibos