Workshop: Houtdraaien met Peter Peer oktober 2020

Zelf ervaren wat houtdraaien nu écht is? Eindelijk een draaibank kopen, of zijn er nog twijfels? Op zoek naar duidelijke informatie en actieve begeleiding?

Peter Peer is een zeer ervaren houtdraaier. Op een kalme, maar zeer enthousiaste wijze leert hij u de beginselen van het houtdraaien. U leert veilig werken met de houtdraaibank en de gereedschappen. Peter demonstreert hoe u van een balk een cilinder maakt en daar vormen in aanbrengt. Ga tijdens deze interactieve workshops zelf aan de slag en ervaar hoe ontzettend leuk houtdraaien is! 

De workshops vinden plaats in de cursusruimte van onze winkel in Arnhem. U hebt de keuze uit verschillende dagen en tijdstippen. We werken met kleine groepen van maximaal 5 deelnemers.

De workshops worden bij Baptist gehouden in een ruimte waarin we de 1,5 meter afstand maatregel kunnen waarborgen. Samen houden we rekening met uw en onze gezondheid. 

Deze volledig verzorgde workshops zijn inclusief: hout, gebruik gereedschappen, koffie/thee en intensieve begeleiding!

Korte workshops
Er zullen zes workshops plaatsvinden. Dit zijn 3 uur durende workshops waarin u de beginselen van het houtdraaien leert.

Datum en tijd:
- Donderdag 1 oktober van 9.30 uur tot ca. 12.30 uur VOL!
- Donderdag 1 oktober van 13.30 uur tot ca. 16.30 uur VOL!
- Vrijdag 2 oktober van 9.30 uur tot ca. 12.30 uur VOL!
- Vrijdag 2 oktober van 13.30 uur tot ca. 16.30 uur VOL!
- Zaterdag 3 oktober van 9.30 uur tot ca. 12.30 uur VOL!
- Zaterdag 3 oktober van 13.30 uur tot ca. 16.30 uur VOL!

Kosten: 
€ 59,- incl. BTW per deelnemer.

Aanmelden:
Wilt u deelnemen aan één van de workshops, ‘bestel’ en betaal deze dan via onze webwinkel.

Afmelden:
Mocht u onverhoopt toch niet kunnen, meldt u zich dan uiterlijk tot twee weken voor de workshop af. Dat kan per e-mail naar: titus@baptist.nl. We retourneren u dan het volledige bedrag. Meldt u zich binnen twee weken voor aanvang af, dan brengen wij 50% van de workshopkosten in rekening.

Na deze workshop de smaak te pakken? Kies dan voor een vervolgcursus bij Peter. Kijk voor meer informatie over zijn cursussen op www.peterpeer.nl.

Bij aanmelding voor deze workshop gaat u er mee akkoord dat er foto's van u worden gemaakt. Deze foto's kunnen worden gebruikt voor promotionele doeleinden. Wilt u liever niet op de foto? Geef dit dan aan bij de desbetreffende medewerker.

Contact
Telefoon: 026-4451644
Adres: Vlamoven 32
Plaats: Arnhem

Workshops houtdraaien met Peter Peer