Workshop: Houtdraaien met Hout onder Handen oktober 2023 - vol!

Wilt u leren houtdraaien? Wilt u een draaibank kopen of zijn er nog twijfels? Bent u op zoek naar duidelijke informatie en actieve begeleiding? Ga aan de slag met houdraaien tijdens de introductieworkshops houtdraaien met Jan Willem Klaassen van Hout onder Handen op vrijdag 27 oktober en zaterdag 28 oktober. 

Tijdens deze drie uur durende introductieworkshop staat centraal: de draaibank, het hout, de beitel en uiteraard u als houtdraaier in spé. Na een korte veiligheidsinstructie maakt u kennis met de draaibank, klemt u zelf een stuk hout in, oefent u met het afruwen van een spindel, leert u snijden met een beitel en leert u verschillende vormen te maken. Na deze workshop weet u of houtdraaien bij u past en wat u nodig heeft om te beginnen. U leert de eerste vaardigheden om zelf veilig aan de slag te gaan. 

Ervaar zelf hoe ontzettend leuk houtdraaien is tijdens deze workshop. De eerste stap richting talloze prachtige voorwerpen en eindeloos veel draaiplezier!

De workshops houtdraaien met Hout onder Handen vinden plaats in onze cursusruimte, deze bevindt zich op zo’n 100 meter van onze winkel in Arnhem. U heeft de keuze uit verschillende dagen en tijden. We werken met groepen van maximaal zes deelnemers.

Deze volledig verzorgde workshops zijn inclusief: hout, gebruik gereedschappen, koffie/thee en intensieve begeleiding!

Datum en tijd
- Vrijdag 27 oktober van 09:30 tot ca. 12:30 uur - VOL!
- Vrijdag 27 oktober van 13:30 tot ca. 16:30 uur -  VOL!
- Zaterdag 28 oktober van 09:30 tot ca. 12:30 uur - VOL!
- Zaterdag 28 oktober van 13:30 tot ca. 16:30 uur - VOL!

Kosten
€ 79,- incl. btw per deelnemer.

Aanmelden
Wilt u deelnemen aan één van de workshops, ‘bestel’ en betaal deze dan via onze webwinkel. In de week voor deelname aan de workshop ontvangt u een e-mail met praktische informatie.

We zien u graag dan!

Afmelden
Mocht u onverhoopt toch niet kunnen, meld u dan uiterlijk tot twee weken voor de workshop af. Dat kan per e-mail naar: support@baptist.nl. We retourneren u dan het volledige bedrag. Meldt u zich binnen twee weken voor aanvang af, dan brengen wij 50% van de workshopkosten in rekening. Meldt u zich binnen vier dagen van de workshop af dan brengen wij 100% van de workshopkosten in rekening.

Na deze workshop de smaak te pakken? Kies dan voor een vervolgcursus bij Hout onder Handen! Klik hier voor de cursussen.

Bij aanmelding voor deze workshop gaat u ermee akkoord, dat er door een van onze medewerkers foto's worden gemaakt. Deze foto's kunnen worden gebruikt voor promotionele doeleinden. Wilt u liever niet op de foto? Geef dit dan aan bij de desbetreffende medewerker.

Contact
Telefoon: 026-3512856
Adres: Vlamoven 32
Postcode: 6826 TN
Plaats: Arnhem

Workshops houtdraaien met Hout onder Handen
Website Hout onder Handen