Workshop: Figuurzagen met Judith van Wijk oktober 2022

Wilt u op een leuke en creatieve manier leren figuurzagen? Dat kan! Op vrijdag 14 oktober verzorgen wij in samenwerking met Judith van Wijk van Goed Hout figuurzagerij workshops figuurzagen.

Tijdens deze drie uur durende workshop leert Judith u veilig werken met de Hegner figuurzaagmachine. U gaat zelf aan de slag met figuurzagen tijdens deze interactieve workshop. Er is ruim de gelegenheid om vragen te stellen over de gereedschappen en de gebruikte methodes. Aan het einde van de workshop heeft u een eigen werkstukje klaar om mee naar huis te nemen.

De workshops figuurzagen met Judith van Wijk vinden plaats in onze cursusruimte, deze bevindt zich op zo’n 100 meter van onze winkel in Arnhem. U hebt de keuze uit een ochtend- of middagsessie. We werken met groepen van maximaal acht deelnemers.

Deze volledig verzorgde workshops zijn inclusief: hout, gebruik gereedschappen, koffie/thee en intensieve begeleiding!

Datum en tijd
- Vrijdag 14 oktober van 09:30 tot ca. 12:30 uur
- Vrijdag 14 oktober van 13:30 tot ca. 16:30 uur

Kosten
€ 59,- incl. btw per deelnemer.

Aanmelden
Wilt u deelnemen aan één van de workshops, ‘bestel’ en betaal deze dan via onze webwinkel.

We zien u graag op vrijdag 14 oktober!

Afmelden
Mocht u onverhoopt toch niet kunnen, meld u dan uiterlijk tot twee weken voor de workshop af. Dat kan per e-mail naar: support@baptist.nl. We retourneren u dan het volledige bedrag. Meldt u zich binnen twee weken voor aanvang af, dan brengen wij 50% van de workshopkosten in rekening.

Na deze workshop de smaak te pakken? Kies dan voor een vervolgcursus bij Goed Hout figuurzagerij! Klik hier voor de cursussen.

Bij aanmelding voor deze workshop gaat u ermee akkoord, dat er door een van onze medewerkers foto's worden gemaakt. Deze foto's kunnen worden gebruikt voor promotionele doeleinden. Wilt u liever niet op de foto? Geef dit dan aan bij de desbetreffende medewerker.

Contact
Telefoon: 026-3512856
Adres: Vlamoven 32
Postcode: 6826 TN
Plaats: Arnhem

Workshops figuurzagen met Judith van Wijk
Website Goed Hout figuurzagerij