Workshop: Figuurzagen met Judith van Wijk november 2023

Wilt u op een leuke en creatieve manier leren figuurzagen? Dat kan! Op zaterdag 11 november verzorgen wij in samenwerking met Judith van Wijk van Goed Hout figuurzagerij workshops figuurzagen.

Tijdens deze drie uur durende workshops leert Judith u veilig werken met de Hegner figuurzaagmachine. U gaat zelf aan de slag met figuurzagen tijdens deze interactieve workshop. Er is ruim de gelegenheid om vragen te stellen over de gereedschappen en de gebruikte methodes. U kunt uzelf ook uitdagen door aan de slag te gaan met 3D-figuurzagen! Judith legt u stap voor stap uit hoe u deze toffe techniek onder de knie krijgt. Aan het einde van de workshop gaat u gegarandeerd met een eigen werkstukje naar huis!

De workshops figuurzagen met Judith van Wijk vinden plaats in onze cursusruimte, deze bevindt zich op zo’n 100 meter van onze winkel in Arnhem. U heeft de keuze uit een ochtend- of middagsessie. We werken met groepen van maximaal tien deelnemers.

Deze volledig verzorgde workshops zijn inclusief: hout, gebruik gereedschappen, koffie/thee en intensieve begeleiding!

Datum en tijd
- Zaterdag 11 november van 09:30 tot ca. 12:30 uur
- Zaterdag 11 november van 13:30 tot ca. 16:30 uur 

Kosten
€ 65,- incl. btw per deelnemer.

Aanmelden
Wilt u deelnemen aan één van de workshops, ‘bestel’ en betaal deze dan via onze webwinkel. In de week voor deelname aan de workshop ontvangt u een e-mail met praktische informatie.

We zien u graag op zaterdag 11 november!

Afmelden
Mocht u onverhoopt toch niet kunnen, meld u dan uiterlijk tot twee weken voor de workshop af. Dat kan per e-mail naar: support@baptist.nl. We retourneren u dan het volledige bedrag. Meldt u zich binnen twee weken voor aanvang af, dan brengen wij 50% van de workshopkosten in rekening. Meldt u zich binnen vier dagen van de workshop af dan brengen wij 100% van de workshopkosten in rekening.

Na deze workshop de smaak te pakken? Kies dan voor een vervolgcursus bij Goed Hout figuurzagerij! Klik hier voor de cursussen.

Bij aanmelding voor deze workshop gaat u ermee akkoord, dat er door een van onze medewerkers foto's worden gemaakt. Deze foto's kunnen worden gebruikt voor promotionele doeleinden. Wilt u liever niet op de foto? Geef dit dan aan bij de desbetreffende medewerker.

Contact
Telefoon: 026-3512856
Adres: Vlamoven 32
Postcode: 6826 TN
Plaats: Arnhem

Workshops figuurzagen met Judith van Wijk
Website Goed Hout figuurzagerij