Workshop: Festool april 2023

Op vrijdag 14 april komt Titus Kamphuis van Festool naar Baptist Arnhem om workshops te geven! Deze workshops staan in het teken van het elektrische gereedschap van Festool. 

Naast uitleg over de machines, gaat u tijdens deze workshop ook zelf aan de slag met frezen, Domino en zagen! U gaat een eigen kastje maken met daarin twee lades voor het opbergen van uw systainers. Deze workshop is inclusief tweemaal uittreklade (t.w.v. € 57,- incl. btw per lade). 

Uiteraard heeft u tijdens deze workshop voldoende tijd om uw vragen te stellen en meer te leren over de verschillende Festool machines.

De workshops van Festool vinden plaats in onze cursusruimte, deze bevindt zich op zo'n 100 meter afstand van onze winkel in Arnhem. U heeft de keuze uit een ochtend- of middagsessie. We werken met een groep van maximaal acht deelnemers.

Deze volledig verzorgde workshops zijn inclusief: hout, gebruik gereedschappen, koffie/thee en intensieve begeleiding!

Datum en tijden 
- Vrijdag 14 april van 09:30 tot ca. 12:30 uur - Vol!
- Vrijdag 14 april van 13:30 tot ca. 16:30 uur  - Vol!

Kosten 
€ 69,- incl. btw per deelnemer.

Aanmelden
Wilt u deelnemen aan één van de workshops, ‘bestel’ en betaal deze dan via onze webwinkel. In de week voor deelname aan deze workshop ontvangt u een e-mail met praktische informatie.

We zien u graag op vrijdag 14 april!

Mocht u onverhoopt toch niet kunnen, meld u dan uiterlijk tot twee weken voor de workshop af. Dat kan per e-mail naar: support@baptist.nl. We retourneren u dan het volledige bedrag. Meldt u zich binnen twee weken voor aanvang af, dan brengen wij 50% van de workshopkosten in rekening.

Bij aanmelding voor deze workshop gaat u ermee akkoord dat er door een van onze medewerkers foto's worden gemaakt.  Deze foto's kunnen worden gebruikt voor promotionele doeleinden. Wilt u liever niet op de foto? Geef dit dan aan bij de desbetreffende medewerker.

Contact
Telefoon: 026-3512856
Adres: Vlamoven 32
Postcode: 6826 TN
Plaats: Arnhem

Bekijk alles van Festool
Workshops Festool