Woodturning Cruise 2014, slechts enkele hutten beschikbaar!

Van 11 augustus tot 23 augustus 2014 vindt de Woodturning Cruise 2014 plaats. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar voor deze bijzondere reis. Wees er snel bij, de volgende Woodturning Cruise vindt plaats in 2017.

De Woodturners Cruise
De cruise begint in Stavanger , een schilderachtige kustplaats aan de westkust van Noorwegen. Er worden 11 steden langs de spectaculaire westelijke en noordelijke kust van Noorwegen bezocht. Het keerpunt bij de Noordkaap 's Honningsvaag. Een excursie naar de Noordkaap is een dan ook een absolute aanrader!

Deze reis is een once in a lifetime reis waar je niet alleen het mooie land van Noorwegen zal zien, maar je ontmoet veel houtdraaiers. U zult veel leren over het houtdraaien van ervaren draaiers. U kunt zelfs houtdraaien op volle zee! Een hele bijzondere ervaring! Eerdere deelnemers zijn zeer enthousiast. 

Het is een internationale cruise met passagiers afkomstig uit de hele wereld . Ter vergelijking: de Hurtigruten van Noorwegen werd gekozen tot de beste cruise in de wereld door Lonely Planet een aantal jaar geleden.

Bekijk een impressie film van de Woodturning cruise:

Contact
Lees meer op de website van Woodturning Cruise 2014
Bekijk hier de informatie brochure