Vormgevers in hout 2009

Op zaterdag 17 en zondag 18 oktober 2009 van 11.00-17.00 uur exposeren leden van Houtrijk Nederland hun werk in het Fort bij Vechten te Bunnik. 'Vormgevers in hout' wordt dit jaar voor de 11e keer georganiseerd!
 
Sinds 1999 exposeren leden van Houtrijk Nederland hun nieuwste werken. De laatste jaren zijn er bijna 4.000 bezoekers die genieten van prachtige houten beelden, speciaal houtbewerkingsgereedschap, het allermooiste houtdraaiwerk, zelf gemaakte meubels en andere toepassingen voor binnen en buitenshuis. Op beide dagen zijn er lezingen en demonstraties.
Het Fort bij Vechten is het één-na-grootste fort van de Nieuwe Hollandse Waterlinie en eigendom van Staatsbosbeheer. Het fort is gebouwd tussen 1867 en 1880 en wordt momenteel beheerd door de Stichting 'Werk aan de Linie'. Het fort zelf is tijdens het weekend te bekijken onder leiding van een gids.
 
Fort bij Vechten ligt precies tussen Utrecht, Bunnik en Houten in. Het is goed per fiets te bereiken.
 
Komt u met de trein: neem dan vanaf CS Utrecht bus 41 en stap uit bij halte 'Amelisweerd'. Volg vanaf daar de gele paaltjes naar het fort.

Automobilisten parkeren op het weiland op de hoek Achterdijk en Marsdijk. Volg vanaf daar de gele paaltjes naar het fort (wandelschoenen aanbevolen!).

Ook dit jaar zal Baptist voor Houtbewerkers aanwezig zijn en een demonstratie verzorgen op Fort Vechten bij Vormgevers in Hout.

Graag ontmoeten we u!

Contact
Adres: Marsdijk 2
Plaats: Fort bij Vechten, Bunnik, Utrecht

Bezoek de website!