Vormgevers in hout 2007

Op zaterdag 20 en zondag 21 oktober 2007 exposeren leden van Houtrijk Nederland hun werk in het Fort bij Vechten te Bunnik.
Sinds 1999 exposeren leden van Houtrijk Nederland hun nieuwste werken. De laatste jaren zijn er bijna 4000 bezoekers die genieten van prachtige houten beelden, speciaal houtbewerkingsgereedschap, het allermooiste houtdraaiwerk, zelf gemaakte meubels en andere toepassingen voor binnen en buitenshuis. Op beide dagen zijn er lezingen en demonstraties.
 
De expositie is geopend van 11.00 uur tot 17.00 uur. De toegang bedraagt € 5,- en voor kinderen tot 12 jaar € 3,-.
 
Het Fort bij Vechten is het één-na-grootste fort van de Nieuwe Hollandse Waterlinie en eigendom van Staatsbosbeheer. Het fort is gebouwd tussen 1867 en 1880 en wordt momenteel beheerd door de Stichting 'Werk aan de Linie'. Het fort zelf is tijdens het weekend te bekijken onder leiding van een gids.
 
Fort bij Vechten ligt precies tussen Utrecht, Bunnik en Houten in. Het is goed per fiets te bereiken.
Komt u met de trein: neem dan vanaf CS Utrecht bus 41 en stap uit bij halte 'Amelisweerd'. Volg vanaf daar de gele paaltjes naar het fort.
Automobilisten parkeren op het weiland op de hoek Achterdijk en Marsdijk. Volg vanaf daar de gele paaltjes naar het fort (wandelschoenen aanbevolen!).

Contact
Adres: Marsdijk 2
Plaats: Fort bij Vechten, Bunnik, Utrecht

www.vormgeversinhout.nl